Αυτοί είναι οι διαιτητές του Παναθηναϊκός – Ζαλγκίρις

Αυτοί είναι οι διαιτητές του Παναθηναϊκός – Ζαλγκίρις

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τη Ζαλγκίρις την Πέμπτη (30/12, 21:00) για τη 18η αγωνιστική της Euroleague κι έγιναν γνωστά τα ονόματα των διαιτητών που θα διευθύνουν το ματς.

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί τη Ζαλγκίρις στο ΟΑΚΑ την Πέμπτη (30/12, 21:00) για την 18η και τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου της Euroleague, με τους πράσινους να βρίσκονται στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας με ρεκόρ 4-13 και τους Λιθουανούς να ακολουθούν με 3-13.

Η Euroleague έκανε γνωστά τα ονόματα των τριών διαιτητών που θα σφυρίξουν την αναμέτρηση. Πρώτος θα είναι ο Λουίτζι Λαμόνικα από την Ιταλία, ενώ μαζί του θα βρεθούν οι Εμίλιο Πέρεθ και Τόμας Τραβίτσκι, από Ισπανία και Πολωνία αντίστοιχα.

Οι γηπεδούχοι θέλουν τη νίκη ώστε να πάρουν μια μικρή ανάσα από τη Ζαλγκίρις, η οποία δεν έπαιξε κόντρα στην Αρμάνι την προηγούμενη αγωνιστική, λόγω κρουσμάτων κορωνοϊού των Ιταλών, αλλά η ύπαρξη του Λαμόνικα φέρνει άγχος.

Με αυτόν διαιτητή, ο Παναθηναϊκός έχει χάσει τα 11 από τα τελευταία 13 παιχνίδια που έχει δώσει. Οι μόνες νίκες του ήταν το 82-67 επί της Άλμπα στις 10 Δεκεμβρίου και η νίκη επί του Ολυμπιακού στις 6 Δεκεμβρίου του 2019.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ