Άμεση εφαρμογή των μέτρων στα γήπεδα – Με 1.000 οπαδούς το Παναθηναϊκός-Ζαλγκίρις!

Άμεση εφαρμογή των μέτρων στα γήπεδα – Με 1.000 οπαδούς το Παναθηναϊκός-Ζαλγκίρις!

Ο Θάνος Πλεύρης ανακοίνωσε πως τα νέα μέτρα για τα γήπεδα θα έχουν ισχύ από τα ξημερώματα της Πέμπτης, κάτι που σημαίνει ότι το ματς του Παναθηναϊκού με τη Ζαλγκίρις στο ΟΑΚΑ θα γίνει με 1000 φιλάθλους

Η κυβέρνηση αποφάσισε να λάβει άμεσα μέτρα καταπολέμησης της μετάλλαξης Όμικρον και της έξαρσης των κρουσμάτων κορωνοϊού των τελευταίων ημέρων, για αυτό και ο Θάνος Πλεύρης προχώρησε σε ανακοινώσεις σχετικά με το τι θα γίνει από τα ξημερώματα της Πέμπτης.

Ο υπουργός Υγείας ανέφερε πως τα υγειονομικά μέτρα τελικά θα έχουν ισχύ όχι από τις 3 Ιανουαρίου, αλλά από τις 6:00 αύριο το πρωί, ενώ φυσικά η «μπάλα» παίρνει και τον αθλητισμό και τα γήπεδα. Από την Πέμπτη λοιπόν στα γήπεδα θα επιτρέπεται πληρότητα 10% και μέχρι 1.000 φιλάθλους ανάλογα τη χωρητικότητα των κερκίδων.

Αυτό σημαίνει πως στην αυριανή αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τη Ζαλγκίρις για τη Euroleague στο ΟΑΚΑ, θα μπορέσουν να βρεθούν μόλις 1.000 οπαδοί των πράσινων, αφού δεν μπορεί να ισχύσει και η πληρότητα 10%, μιας και το αθηναϊκό γήπεδο χωράει πάνω από 18.000 κόσμο.

Από εκεί και πέρα, ο Παναθηναϊκός ουσιαστικά καλείται να επιλέξει ποιοι από τους φιλάθλους του θα βρεθούν στο γήπεδο και ποιοι όχι, μιας και ο αριθμός διαρκείας των πράσινων είναι μεγαλύτερος από τα 1.000 άτομα που θα έχουν δικαίωμα να βρεθούν στο ΟΑΚΑ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ