Οριστικό – Έρχεται στην Αθήνα ο Γιόβιτς

Οριστικό – Έρχεται στην Αθήνα ο Γιόβιτς

Ο Στέφαν Γιόβιτς αναμένεται στην Αθήνα την επόμενη βδομάδα για να ολοκληρώσει και επίσημα τη συμφωνία του με τον Παναθηναϊκό

Ο Παναθηναϊκός δουλεύει εδώ και αρκετό καιρό την περίπτωση του Στέφαν Γιόβιτς και όπως όλα δείχνουν έχει έρθει σε συμφωνία με τον Σέρβο γκαρντ για να τον αποκτήσει. Οι δυο πλευρές είχαν επαφές για μεγάλο χρονικό διάστημα, το τριφύλλι έκανε δεύτερες σκέψεις λόγω του σοβαρού τραυματισμού που είχε, όμως εντέλει αποφάσισε να τον κάνει δικό του, με τον Γιόβιτς να αναμένεται εντός της επόμενης εβδομάδας στην Αθήνα για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή.

Ο Δημήτρης Πρίφτης ήταν αποφασισμένος να ρισκάρει με τον Στέφαν Γιόβιτς, καθώς πρόκειται για τον παίκτη με τα χαρακτηριστικά που λείπουν από τον Παναθηναϊκό, ενώ και η εικόνα του Κέντρικ Πέρι μέχρι στιγμής στη σεζόν δεν έχει πείσει τον Έλληνα τεχνικό. Ο Σέρβος γκαρντ έχει μια ανάλογη συμφωνία με του Μάριο Χεζόνια την περσινή σεζόν, ενώ μετά την Πρωτοχρονιά που εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα πατήσει το πόδι του στην Ελλάδα, πρώτα θα υποβληθεί σε ενδελεχείς εξετάσεις και εν συνεχεία θα υπογράψει το συμβόλαιό του.

Μόλις ολοκληρωθεί η μεταγραφή, ο Παναθηναϊκός θα έχει ξανά 7 ξένους στο ρόστερ του. Σε πρώτη φάση λοιπόν ο Γιόβιτς θα χρησιμοποιηθεί μόνο στα ματς της EuroLeague προκειμένου να αποκτήσει ρυθμό και στη συνέχεια θα πάρει θέση και στο ελληνικό ρόστερ. Ο Παναθηναϊκός έχει ήδη έξι ξένους (Πέρι, Μέικον, Έβανς, Ουάιτ, Νέντοβιτς, Σαντ-Ρος) και αν και ψάχνονται στο τριφύλλι δύσκολα θα γίνει προς το παρόν κάποια αλλαγή στο υπάρχον ρόστερ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ