Επίσημο – Αναβλήθηκε το Παναθηναϊκός – Ζαλγκίρις

Επίσημο – Αναβλήθηκε το Παναθηναϊκός – Ζαλγκίρις

Η EuroLeague ανακοίνωσε την αναβολή του αγώνα Παναθηναϊκός - Ζαλγκίρις μετά τα τρία νέα κρούσματα που βρέθηκαν στους πράσινους.

Η EuroLeague δεν μπορούσε να κάνει κάτι άλλο μετά τα τρία νέα κρούσματα κορωνοϊού που εντοπίστηκαν στον Παναθηναϊκό ανήμερα της αναμέτρησης με τη Ζαλγκίρις Κάουνας για τη 18η αγωνιστική και ανακοίνωσε την αναβολή του αγώνα, καθώς οι πράσινοι είχαν μόλις έξι παίκτες διαθέσιμους από τους οχτώ που απαιτούνται για να πραγματοποιηθεί το ματς.

Η διοργανώτρια αρχή είχε προχωρήσει στην αναβολή τεσσάρων αναμετρήσεων αυτό το διήμερο, ανάμεσά τους και αυτή μεταξύ του Ολυμπιακού και της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, ωστόσο ο Παναθηναϊκός θα υποδεχόταν κανονικά τη Ζαλγκίρις έστω και με σύνθεση ανάγκης, μιας και σύμφωνα με τον Γιούρι Ζντοβτς θα απουσίαζαν οι Νέντοβιτς, Έβανς, Κασελάκης και Σαντ-Ρος, οι οποίοι ήταν θετικοί στον κορωνοϊό.

Ωστόσο η νέα εξέλιξη δεν της άφησε επιλογές, ενώ θυμίζουμε πως έχει αναβληθεί ήδη το παιχνίδι των πράσινων με τον Απόλλωνα Πάτρας για το πρωτάθλημα. φδ

Παράλληλα, δύσκολο είναι να γίνει και το παιχνίδι με την Άλμπα Βερολίνου την επόμενη εβδομάδα, καθώς το πρωτόκολλο της EuroLeague αναφέρει πως ο παίκτης μπορεί να επιστρέψει στην δράση μετά από 14 μέρες, ενώ ένα παιχνίδι μπορεί να αναβληθεί μέχρι τρεις φορές.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ