Παναθηναϊκός – Ακόμα τρία κρούσματα, στον «αέρα» το παιχνίδι με τη Ζαλγκίρις

Παναθηναϊκός – Ακόμα τρία κρούσματα, στον «αέρα» το παιχνίδι με τη Ζαλγκίρις

Άλλα τρία κρούσματα κορωνοϊού βρέθηκαν στον Παναθηναϊκό και πλέον το παιχνίδι με τη Ζαλγκίρις βρίσκεται στον «αέρα»

Ο κορωνοϊός έχει γίνει κομμάτι της καθημερινότητας και σε αθλητικό επίπεδο, με τον Παναθηναϊκό να είναι μία απί τις ομάδες που ταλαιπωρείται περισσότερο. Οι πράσινοι μετρούσαν συνολικά επτά κρούσματα, κάτι όμως που δεν επηρέαζε την διεξαγωγή της αναμέτρησης με τη Ζαλγκίρις Κάουνας (30/12, 21:00) για τη 18η αγωνιστική της EuroLeague, η οποία θα γινόταν μπροστά σε 1.000 φιλάθλους σύμφωνα με τα νέα μέτρα. φδφ

Ωστόσο, τα πράγματα έγιναν ακόμα χειρότερα ανήμερα του αγώνα, καθώς μετά από τον μοριακό έλεγχο που πραγματοποιήθηκε, εντοπίστηκαν άλλα τρία κρούσματα στις τάξεις της ομάδας και πλέον το παιχνίδι με τους Λιθουανούς βρίσκεται στον «αέρα». Αυτή που θα αποφασίσει είναι η διοργανώτρια αρχή, με τις εξελίξεις να είναι άμεσες. Θυμίζουμε πως ήδη έχουν αναβληθεί τέσσερα παιχνίδια αυτό το διήμερο.

Η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού:

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ανακοινώνει πως έπειτα από τον νέο μοριακό έλεγχο που διενεργήθηκε τρία ακόμη μέλη της ομάδας μας διαγνώστηκαν θετικά στον COVID-19.

Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται στα δέκα, από τα οποία τα εφτά αφορούν αθλητές μας (εκ των δεκατριών διαθέσιμων) και τα τρία μέλη του επιτελείου μας.

Από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ακολουθούνται όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά πρωτόκολλα διαχείρισης κρουσμάτων.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ