Euroleague – Ποια είναι… πρωταθλήτρια στους followers – Ψηλά στη λίστα Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός

Euroleague – Ποια είναι… πρωταθλήτρια στους followers – Ψηλά στη λίστα Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός

Αυτή είναι η ομάδα της Euroleague που αγγίζει το 1 εκατομμύριο followers στο twitter και είναι με διαφορά στην κορυφή - Σε καλές θέσεις Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός - Υπερισχύουν οι «ερυθρόλευκοι» έναντι των «πράσινων»

Η Euroleague το τελευταίο διάστημα ταλαιπωρείται από τον κορωνοϊό, με τις ομάδες να μετράνε καθημερινά και νέα κρούσματα.

Οι αναβολές δίνουν και παίρνουν και πλέον μένει να φανεί τι μέλλει γενέσθαι με την τύχη της διοργάνωσης.

Όσο η Euroleague βρίσκεται στο… στόχαστρο του Covid-19, αξίζει να σταθούμε σε κάτι άλλο. Μη αγωνιστικό. Ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι followers στο twitter που έχει η κάθε ομάδα. Ποια είναι πρώτη στη λίστα, πού βρίσκονται Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός.

Η Φενέρμπαχτσε λοιπόν είναι ο σύλλογος της Euroleague με τους περισσότερους followers αυτή τη στιγμή στο twitter. Ο αριθμός… αγγίζει το 1 εκατομμύριο. Οι Τούρκοι μετρούν συνολικά 966.069 followers.

Από εκεί και πέρα, την τριάδα κλείνουν Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα με 696.211 και 602.440 followers αντίστοιχα, ενώ στην 7η και 8η θέση βρίσκονται Ολυμπιακός (103.786) και Παναθηναϊκός (100.786). Οι «ερυθρόλευκοι» ξεπερνούν τους «πράσινους» κατά 3.000 followers ακριβώς!

Δείτε τη σχετική λίστα:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ