Ολυμπιακός – Αρνητικοί ακόμα τρεις απο τους ερυθρόλευκους που νόσησαν

Ολυμπιακός – Αρνητικοί ακόμα τρεις απο τους ερυθρόλευκους που νόσησαν

Αισιοδοξία στον Ολυμπιακό ότι μέσα στο Σαββατοκύριακο όλοι οι παίκτες που διαγνώστηκαν θετικοί θα είναι σε θέση να επιστρέψουν στις προπονήσεις

Από τα Χριστούγεννα και μετά ο Ολυμπιακός χτυπήθηκε από τον κορονοϊό. Συνολικά εννέα παίκτες του διαγνώστηκαν θετικοί σε αυτό το διάστημα (συν ακόμα τρία μέλη του σταφ), με αποτέλεσμα οι προπονήσεις να διακοπούν και να αναβληθούν παιχνίδια τόσο για την Euroleague όσο και για το ελληνικό πρωτάθλημα. Πρόκειται ασφαλώς για ένα πρόβλημα που πλήττει ολόκληρο το ευρωπαϊκό και κατά πως φαίνεται μια διαδικασία που αργά ή γρήγορα θα αναγκαστούν να περάσουν όλες οι ομάδες.

Φαίνεται πάντως ότι δέκα μέρες μετά το πρώτο κρούσμα και τον …καταιγισμό που ακολούθησε άρχισε να φαίνεται φώς στο τούνελ. Σήμερα, Τετάρτη (5/1) τρεις από τους ερυθρόλευκους παίκτες που νόσησαν ήταν αρνητικοί. Συγκεκριμένα πρόκειται για εκείνους που διαγνώστηκαν στις 26/12. Πλέον, θα πρέπει να υποβληθούν στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις ώστε να επιβεβαιωθεί ότι η κατάσταση της υγείας τους, τους επιτρέπει να μπουν στο γήπεδο κι αν όλα είναι καλά -και ταυτόχρονα δώσουν και δεύτερο αρνητικό τεστ- θα επιστρέψουν από αύριο στις προπονήσεις. Αξίζει να σημειωθεί ότι ήδη ο πρώτος παίκτης που βρέθηκε θετικός και ανακοινώθηκε στις 25/12, ξεκίνησε να γυμνάζεται κανονικά.

Στον Ολυμπιακό πιστεύουν ότι μέσα στο Σαββατοκύριακο είναι πιθανό να επανέλθει ολόκληρη η ομάδα στο παρκέ. Η προϋπόθεση φυσικά για όλους είναι τα δύο αρνητικά τεστ και τα αποτελέσματα των ιατρικών εξετάσεων. Αν επιτευχθεί το συγκεκριμένο σενάριο δεν αποκλείεται οι Πειραιώτες να εμφανιστούν πλήρεις στην «διαβολοβδομάδα» που ακολουθεί, αν και εφόσον η κατάσταση και των προσεχών αντιπάλων τους (Φενέρ και Ζενίτ) επιτρέψει τη διεξαγωγή των αναμετρήσεων που έχουν προγραμματιστεί για τις 11 και 13 Ιανουαρίου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ