Πέρασε η μπόρα – Τα νεότερα με τον Covid στον μπασκετικό Ολυμπιακό

Πέρασε η μπόρα – Τα νεότερα με τον Covid στον μπασκετικό Ολυμπιακό

Ο Ολυμπιακός εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα επιστρέψει την Παρασκευή (7/1) στις προπονήσεις, καθώς έχει μόλις δυο ενεργά κρούσματα σε παίκτες.

Ο Ολυμπιακός φαίνεται πως σιγά σιγά θα επιστρέψει σε μια κανονικότητα μετά την έξαρση κρουσμάτων που είχε την περασμένη βδομάδα και οδήγησε στην αναβολή των αναμετρήσεων με ΤΣΣΚΑ Μόσχας και Ζαλγκίρις για τη Euroleague, αλλά και με τον Ιωνικό για το πρωτάθλημα.

Οι ερυθρόλευκοι είχαν αναστείλει τις προπονήσεις, μετά τα 12 κρούσματα που είχαν στην ομάδα, ακολουθώντας πιστά το υγειονομικό πρωτόκολλο, όμως πλέον μετρούν αντίστροφα για την επιστροφή τους.

Συγκεκριμένα, οι τρεις παίκτες που βρέθηκαν αρνητικοί χθες στα πρώτα τεστ που διενεργήθηκαν και στις ιατρικές εξετάσεις, ήταν και σήμερα αρνητικοί, κάτι που σημαίνει ότι από αύριο θα μπορέσουν να επιστρέψουν στις προπονήσεις. Από εκεί και πέρα, στα σημερινά τεστ βρέθηκαν ακόμη τρεις αρνητικοί και εφόσον βγουν και αύριο στα μοριακά τεστ που θα υποβληθούν θα έχουν τη δυνατότητα να επιστρέψουν και εκείνοι σε κανονικό ρυθμό.

Αξίζει να σημειωθεί πως με τα τωρινά δεδομένα, ο Ολυμπιακός έχει δυο ενεργά κρούσματα που αφορούν σε παίκτες και ένα ακόμη που είναι μέλος του σταφ του συλλόγου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ