Οριστικό – Έκλεισε στον Παναθηναϊκό ο Γιόβιτς

Οριστικό – Έκλεισε στον Παναθηναϊκό ο Γιόβιτς

Ο Παναθηναϊκός τα βρήκε σε όλα με τον Στέφαν Γιόβιτς, με τον Σέρβο να αναμένεται στην Αθήνα για να ολοκληρώσει και τυπικά τη μεταγραφή του στο τριφύλλι.

Παίκτης του Παναθηναϊκού πρέπει να θεωρείται ο Στέφαν Γιόβιτς, καθώς οι πράσινοι τα βρήκαν σε όλα με τον Σέρβο γκαρντ. Το τριφύλλι είχε συνεχείς επαφές τις τελευταίες μέρες με τον πρώην παίκτη της Χίμκι και κατέληξε σε συμφωνία με τον Γιόβιτς να απαντάει θετικά στην πρόταση των πρασίνων.

Ο Γιόβιτς είναι ο παίκτης που ήθελε ο Δημήτρης Πρίφτης και μετά από αρκετές μέρες διαπραγματεύσεων επήλθε το deal. Ο Σέρβος γκαρντ λοιπόν αναμένεται μέσα στις επόμενες μέρες στην Αθήνα, όπου θα περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και εν συνεχεία θα υπογράψει το συμβόλαιο του με τον Παναθηναϊκό.

Το «μοντέλο» της συμφωνίας είναι παρόμοιο με εκείνο του Μάριο Χεζόνια την περασμένη σεζόν, αφού ο Γιόβιτς συμφώνησε μέχρι το τέλος της σεζόν, αλλά θα καθίσει στο τραπέζι με τους πράσινους το καλοκαίρι με σκοπό να ανανεώσουν τη συνεργασία τους οι δυο πλευρές. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Σέρβος είχε κι άλλες προτάσεις εκτός από τον Παναθηναϊκό, όμως προτίμησε την ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη, που βρήκε έναν πολύ δημιουργικό πόιντ γκαρντ, ο οποίος όμως δεν έχει αγωνιστεί καθόλου εδώ και μήνες.

Συγκεκριμένα, ο Γιόβιτς λόγω ενός τραυματισμού είχε μείνει εκτός δράσης από την περασμένη σεζόν, όμως ψάχνει το «restart» στην καριέρα του μέσω του τριφυλλιού. Το τελευταίο του ματς στη Euroleague ήταν κόντρα στον Παναθηναϊκό στις 21/1/21 (94-78 στο ΟΑΚΑ με 9 πόντους-8 ασίστ), ενώ στην Ευρωλίγκα έχει 123 συμμετοχές με 6,6 πόντους-4,6 ασίστ με Ερυθρό Αστέρα, Μπάγερν Μονάχου και Χίμκι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ