Συμφώνησε ο Γιόβιτς με τον Παναθηναϊκό – Ερχεται για τις υπογραφές

Συμφώνησε ο Γιόβιτς με τον Παναθηναϊκό – Ερχεται για τις υπογραφές

Ο Παναθηναϊκός ήρθε σε προφορική συμφωνία με τον Στέφαν Γιόβιτς και το μόνο που απομένει είναι να πέσουν οι υπογραφές ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Πολύ κοντά στην απόκτηση του Στέφαν Γιόβιτς βρίσκεται ο Παναθηναϊκός, με τους πράσινους να έχουν έρθει σε προφορική συμφωνία με τον Σέρβο γκαρντ, ο οποίος αναμένεται τις επόμενες μέρες στην Αθήνα για να πέσουν οι υπογραφές και να επισημοποιηθεί ο «γάμος« ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Πρόσφατα ο Γιόβιτς μιλώντας σε σερβικό μέσο είχε αναφέρει πως είναι έτοιμος για την επόμενη πρόκληση στην καριέρα του, έχοντας ξεπεράσει πλέον το πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε και φαίνεται πως το μέλλον του βρίσκεται στον Παναθηναϊκό, τουλάχιστον μέχρι το τέλος της σεζόν.

Ο 31χρονος γκαρντ έχει τα στοιχεία που λείπουν από τους υπόλοιπους περιφερειακούς του τριφυλλιού και η προσθήκη του αναμένεται να βελτιώσει κατά πολύ τον τομέα της δημιουργίας. Σε 123 εμφανίσεις του στη EuroLeague με τις φανέλες των Ερυθρού Αστέρα, Μπάγερν Μονάχου και Χίμκι έχει κατά μέσο όρο 6.6 πόντους, 4.6 ασίστ, 2.3 ριμπάουντ και 1.2 κλεψίματα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ