Μίροτιτς – «Όταν ήμουν στις ΗΠΑ ξέχασα την οικογένειά μου»

Μίροτιτς – «Όταν ήμουν στις ΗΠΑ ξέχασα την οικογένειά μου»

Ο Νίκολα Μίροτιτς μίλησε για τον λόγο που γύρισε την Ευρώπη και τον ρόλο που έπαιξε η οικογένειά του σε αυτό, ενώ αναφέρθηκε και στην πίεση που δεχόταν από τον πατέρα του.

Για την επιλογή του να αφήσει το ΝΒΑ και τις Ηνωμένες Πολιτείες ώστε να επιστρέψει στην Ευρώπη και την Μπαρτσελόνα μίλησε σε συνέντευξή του ο Νίκολα Μίροτιτς.

Ο Ισπανός φόργουορντ τόνισε μεταξύ άλλων πως, για ένα διάστημα, όσο βρισκόταν στην Αμερική ξέχασε την οικογένειά του καθώς είχε αφοσιωθεί υπερβολικά στη δουλειά του, ενώ αναφέρθηκε και στην πίεση που ένιωθε από τον πατέρα του.

Οι δηλώσεις του Νίκολα Μίροτιτς:

Για τον πατέρα του: «Οι άνθρωποι που δεν είναι επαγγελματίες στον αθλητισμό συνήθως δεν καταλαβαίνουν τι είδους ζωή έχουμε. Πάντα είχα πίεση στη ζωή μου. Όταν ήμουν δανεικός στην Παλένσια (σ.σ. το 2009-10 όταν ήταν 19 χρονών) , ο πατέρας μου πίεζε πολύ περισσότερο εμένα παρά τον προπονητή μου. Αν είχα κάνει κάποιο κακό παιχνίδι, δεν μπορούσα να σταματήσω να σκέφτομαι πώς θα με τιμωρούσε μετά».

Για την οικογένειά του: «Είμαι οικογενειάρχης, χαλαρός, όμως πάντα μου αρέσει να βρίσκομαι και λίγο μόνος. Μεγάλωσα σε μια ορθόδοξη οικογένεια. Μου έμαθαν να πιστεύω στον Θεό. Όταν ήμουν στις ΗΠΑ, ένιωθα μακριά τους. Πήρα τη δουλειά μου στα σοβαρά και ξέχασα για λίγο την οικογένειά μου. Σταμάτησα να απολαμβάνω το παιχνίδι.

Ήθελα να περνάω χρόνο με τα παιδιά μου, στην εκκλησία. Ναι, είχα μια προσωπική κρίση. Πρέπει να μεταμορφωθείς στο γήπεδο, να είσαι ανταγωνιστικός… Και δεν είμαι εντελώς έτσι, οπότε δεν ήταν πάντα εύκολο. Η οικογένειά μου ήταν η πρώτη μου προτεραιότητα».

Για τον λόγο που επέστρεψε στην Ευρώπη: «Ήθελα τα παιδιά μου να μεγαλώσουν εδώ στην Ευρώπη. Συζητήσαμε πολλά με τη γυναίκα μου. Ήταν η πρώτη φορά που έβαλα την οικογένεια πάνω από την καριέρα μου».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ