Μίροτιτς σε Τζόκοβιτς – «Να είσαι επίμονος σε όσα κάνεις και όσα είσαι»

Μίροτιτς σε Τζόκοβιτς – «Να είσαι επίμονος σε όσα κάνεις και όσα είσαι»

Ο Νίκολα Μίροτιτς με αφορμή τα Χριστούγεννα των Παλαιοημερολογιτών, αλλά και τα όσα συμβαίνουν στην Αυστραλία με τον Νόβακ Τζόκοβιτς έστειλε το δικό του μήνυμα στήριξης στον Σέρβο τενίστα.

Ο Νίκολα Μίροτιτς είναι ένας από τους δεκάδες αθλητές που στέκονται στο πλευρό του Νόβακ Τζόκοβιτς για τα όσα περνάει στην Αυστραλία με την είσοδο του στη χώρα, αλλά και σχετικά με την έκδοση της βίζας του.

Ο σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα με αφορμή τα Χριστούγεννα των Παλαιοημερολογιτών θέλησε να στείλει το δικό του μήνυμα στον Σέρβο τενίστα που ταλαιπωρείται τα τελευταία 24ωρα στην Αυστραλία.

«Στις ημέρες που ο παράδεισος θα κατέβει στη γη και η γη θα ανέλθει στον παράδεισο, αγαπημένε Νόβακ Τζόκοβιτς, θέλω να είσαι επίμονος σε όλα όσα κάνεις και σε όλα όσα είσαι. Το σκοτάδι βρίσκεται πριν την αυγή και η δυσκολία πριν την αυγή της ελευθερίας. Σου εύχομαι καλή υγεία, πνευματική ειρήνη και ευτυχία στην οικογένειά σου. Ειρήνη του Θεού, ο Χριστός γεννήθηκε», ήταν το μήνυμα του φόργουορντ της Μπαρτσελόνα με μία παλιά φωτογραφία του «Νόλε» από μία εκκλησία.

Δείτε την ανάρτηση του:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ