Γκριγκόνις – «Σούταρα καλά στις προπονήσεις»

Γκριγκόνις – «Σούταρα καλά στις προπονήσεις»

Μετά την νίκη της ΤΣΣΚΑ Μόσχας επί του Παναθηναϊκού ο Μάριους Γκριγκόνις δήλωσε πως από τις προπονήσεις είχε πάρει αυτοπεποίθηση και για αυτό σούταρε καλά.

H ΤΣΣΚΑ Μόσχας πήρε μια σπουδαία νίκη στο ΟΑΚΑ κόντρα στον Παναθηναϊκό επικρατώντας με 98-74 για την 20η αγωνιστική της Euroleague.

Mάριους Γκιργκόνις πραγματοποίησε ένα από τα καλύτερα του παιχνίδια με την φανέλα της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, ενώ πέτυχε και το καλάθι του αγώνα στην πρώτη περίοδο, με ένα τρίποντο και φάουλ μπροστά στον θηριώδη σέντερ του Παναθηναϊκού Γιώργο Παπαγιάννη, έχοντας στην διάθεση του κάτι λιγότερο από ένα δευτερόλεπτο.

Mετά το τέλος της αναμέτρησης ο Λιθουανός στις δηλώσεις που παραχώρησε ανέφερε πως η ευστοχία στο παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό οφείλεται στις προπονήσεις που είχε και μέσω αυτών ανέβηκε η αυτοπεποίθηση του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μάριους Γκριγκόνις: 

«Είχαμε πέντε καλές προπονήσεις όπου σούταρα καλά. Παίρνεις αυτοπεποίθηση όταν ευστοχείς στα σουτ κατά τη διάρκεια της προπόνησης και είναι κάτι που σου βγαίνει μετά και στο παιχνίδι».

«Κυκλοφορήσαμε πολύ καλά τη μπάλα, κάναμε καλά hedge out στην άμυνα, γενικά ήμασταν καλοί στην άμυνα με αποτέλεσμα να λειτουργήσει καλά όλη η ομάδα. Και με την ενέργειά μας θέλαμε περισσότερα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ