Τρινκιέρι – «Κάθε φορά που αντιμετωπίζω τον Τζέιμς, ξέρω ότι θα δεχτώ 25 πόντους από εκείνον»

Τρινκιέρι – «Κάθε φορά που αντιμετωπίζω τον Τζέιμς, ξέρω ότι θα δεχτώ 25 πόντους από εκείνον»

Ο προπονητής της Μπάγερν μετά την ήττα από την Μονακό, παραδέχθηκε πως κάθε φορά που αντιμετωπίζει τον Μάικ Τζέιμς, περιμένει την «25άρα» του Αμερικανού.

Η Μπάγερν Μονάχου δεν κατάφερε να «ντουμπλάρει» τις νίκες της στη Euroleague, γνωρίζοντας την εντός έδρας ήττα από την Μονακό για την 21η αγωνιστική.

O τεχνικός των «Βαυαρών», Αντρέα Τρινκιέρι σε δηλώσεις του μετά το παιχνίδι συνεχάρη τη γαλλική ομάδα για την επικράτηση, εκθειάζοντας παράλληλα τον Μάικ Τζέιμς, ο οποίος ήταν καθοριστικός με τους 26 πόντους που σημείωσε.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ιταλός προπονητής:

«Συγχαρητήρια στην Μονακό. Πιστεύω πως κάναμε όσα μπορούσαμε. Παίξαμε πριν από 48 ώρες. Ήταν μια διπλή εβδομάδα μόνο για μία ομάδα. Είδατε πως δεν είχαμε την κατάλληλη ενέργεια στο τέλος, όμως πιστεύω πως είχαμε τον έλεγχο των ριμπάουντ, δώσαμε παραπάνω ασίστ, κάναμε λιγότερα λάθη και όλοι μπορούν να θεωρούν πως χάσαμε λόγω του Μάικ Τζέιμς. Έβαλε μερικά απίστευτα καλάθια. Όμως, κάθε φορά που αντιμετωπίζω τον Τζέιμς είμαι έτοιμος να δεχτώ 25 πόντους από εκείνον. Παίξαμε καλή άμυνα, αλλά έβαλε δύσκολα σουτ.

Το πρόβλημα ήταν οι 16 πόντοι του Άντζουσιτς και τα 3/3 τρίποντά του. Ήταν ξεκάθαρα μέρος του σχεδίου τους. Δεν ακολουθήσαμε το δικό μας και μας κόστισε το ματς. Κάναμε προσπάθεια, παίξαμε σκληρά, ως ομάδα. Είχαμε ματς πριν από 48 ώρες και αυτό ήταν ένας σημαντικός παράγοντας. Με τις αναβολές είναι διαφορετικό να παίζεις ανά δυο μέρες ή να ξεκουράζεσαι. Όλα είναι διαφορετικά. Όμως, όταν έγιναν είναι ξεκάθαρα».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ