Μεγάλη αλλαγή στην Eυρωλίγκα

Μεγάλη αλλαγή στην Eυρωλίγκα

Οι ομάδες της Euroleague φαίνεται πως πήραν την απόφαση να παρατείνουν το χρονικό όριο που υπήρχε για την απόκτηση νέων παικτών.

Οι σύλλογοι της Euroleague φαίνεται πως πήραν την απόφαση να παρατείνουν το ήδη υπάρχον χρονικό όριο για την απόκτηση νέων παικτών.

Σύμφωνα με μια ανάρτηση του Λιθουανού δημοσιογράφου Ντονάτας Ουρμπόνας, οι ομάδες της διοργάνωσης εξαιτίας των κρουσμάτων κορωνοϊού που έχουν πλήξει όλους τους συλλόγους, κορωνοϊού φαίνεται πως πήραν την απόφαση να διευρύνουν το χρονικό όριο που έχει να κάνει με τις προσθήκες νέων παικτών στα ρόστερ.

Ο αρχικός κανονισμός της διοργάνωσης προέβλεπε πως οι ομάδες θα μπορούσαν να αποκτήσουν κάποιο νέο παίκτη μέχρι τις 9 Φεβρουαρίου, αλλά αυτό το χρονικό όριο άλλαξε με καταληκτική ημερομηνία την 23η Φεβρουαρίου.

Φυσικά αυτές αφορούν παίκτες που δεν έχουν αγωνιστεί στην Euroleague, καθώς αυτή η διορία έχει ήδη εκπνεύσει. Βέβαια σε αυτή την απόφαση έπαιξε ρόλο  και η 10η του Φλεβάρη, μέρα που λήγει η δυνατότητα των ανταλλαγών στις ομάδες του ΝΒΑ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ