Νέα δεδομένα στην υπόθεση Τζόκοβιτς – Η συνάντηση που «καίει» τον Σέρβο

Νέα δεδομένα στην υπόθεση Τζόκοβιτς – Η συνάντηση που «καίει» τον Σέρβο

Ο Νάιτζελ Χέιζ φέρνει νέα δεδομένα στην υπόθεση Τζόκοβιτς, αποκαλύπτοντας ότι συναντήθηκαν στο Βελιγράδι, λίγο πριν διαγνωσθούν με κορωνοϊό αμφότεροι.

Οι εξελίξεις στην υπόθεση Τζόκοβιτς δεν σταματούν,ακόμα και μετά την απέλασή του από την Αυστραλία, με τον Νάιτζελ Χέιζ να αποκαλύπτει μια κρίσιμη πληροφορία για τον Σέρβο.

Σε δηλώσεις του στο «Zalgiris Insider» έκανε γνωστό πως βρέθηκε με τον τενίστα στο Βελιγράδι, λίγο πριν εντοπιστούν και οι δύο θετικοί στον κορωνοϊό, χωρίς να ξέρει όμως ποιος κόλλησε ποιον.

Υπενθυμίζουμε πως ο παίκτης της Μπαρτσελόνα βρέθηκε θετικός την ημέρα του αγώνα των «Μπλαουγκράνα» με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ και πέρασε καραντίνα σε ξενοδοχείο στην Αθήνα. Πριν από το ματς αυτό έπαιξε κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα στο Βελιγράδι, όπου βρέθηκε με τον «Νόλε».

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Ήμουν τόσο τσαντισμένος, ήθελα να παίξω το παιχνίδι. Τελικά ήμουν σε ένα καλό σημείο, είχα δύο πολύ καλά παιχνίδια και ένα… παιχνίδι στα γενέθλιά μου. Και μετά παθαίνω τον Covid, στα γενέθλιά μου, την ημέρα του αγώνα… δεν μπορούσα να παίξω, δεν μπορούσα να κάνω τίποτα, και δεν ήμουν καν στο σπίτι. Βρισκόμουν σε μια διαφορετική χώρα σε ένα ξενοδοχείο στην Ευρώπη.

Τώρα όλοι μιλούν ότι έχω κορωνοϊό και ο Νόβακ Τζόκοβιτς με κόλλησε. Οι ημερομηνίες συμπίπτουν, καθώς βρέθηκε θετικός στα γενέθλιά μου. Οι άνθρωποι έρχονται και λένε πράγματα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, κάνοντας tag και λένε: «Του μετέφερες τον κορωνοϊό; Σου μετέδωσε τον κορωνοϊό;» Αλλά εντάξει, αυτή είναι η ζωή μερικές φορές».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ