Τρία κρούσματα κορωνοϊού στη Ζαλγκίρις

Τρία κρούσματα κορωνοϊού στη Ζαλγκίρις

Η Ζαλγκίρις φιλοξενείται από τη Φενέρ στην Τουρκία την Πέμπτη (20/1) και θα ταξιδέψει αποδυναμωμένη, καθώς τρεις παίκτες της βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό.

Η Ζαλγκίρις έχει μπροστά της μια δύσκολη αποστολή στην Τουρκία σε δύο ημέρες από σήμερα (Πέμπτη 20/1, 19:45), όπου την περιμένει η Φενέρ.

Οι Λιθουανοί θα παρουσιαστούν με σημαντικές απουσίες στην Πόλη, καθώς μετά τους τελευταίους ελέγχους για τον κορωνοϊό, τρεις παίκτες της βρέθηκαν θετικοί.

Πρόκειται για τον εμβληματικό αρχηγό της ομάδας, Παούλιους Γιανκούνας, τον Τάι Ουέμπστερ και τον Αρτούρας Μιλάκνις. Έτσι οι φιλοξενούμενοι θα στερηθούν τις βοήθειες του Μιλάκνις από το τρίποντο (σουτάρει με 46%).

Ούτε εκείνος ούτε ο συμπαίκτης του σκοράρουν βέβαια πολύ, ενώ ο Γιανκούνας παλεύει να μείνει σε καλή κατάσταση, αλλά έχει υποστεί πολλούς τραυματισμούς από το ξεκίνημα της σεζόν κι έχει καταφλερει να αγωνιστεί ελάχιστα.

Η Ζαλγκίρις βρίσκεται τελευταία στη βαθμολογία με ρεκόρ 3-14 και έχει ήδη εδώ και καιρό τον Λοβέρν στα «πιτς», ενώ πρόσφατα αποδέσμευσε τον Ζόραν Ντράγκιτς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ