Παναθηναϊκός – Υποχρεωμένος να πληρώσει το δεύτερο ταξίδι της Ζαλγκίρις

Παναθηναϊκός – Υποχρεωμένος να πληρώσει το δεύτερο ταξίδι της Ζαλγκίρις

Η EuroLeague υποχρεώνει τον Παναθηναϊκό, βάσει κανονισμού, να πληρώσει το δεύτερο ταξίδι της Ζαλγκίρις Κάουνας στην Αθήνα.

Το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με  τη Ζαλγκίρις Κάουνας για τη 18η αγωνιστική της ΕuroLeague αναβλήθηκε, καθώς οι πράσινοι ανακοίνωσαν άλλα τρία κρούσματα κορωνοϊού και δεν είχαν τον διαθέσιμο αριθμό παικτών για να πραγματοποιηθεί η αναμέτρηση.

Η διοργανώτρια αρχή είναι αυτή που θα ορίσει νέα ημερομηνία, με τους πράσινους να είναι υποχρεωμένοι να πληρώσουν το δεύτερο ταξίδι των Λιθουανών στην Αθήνα. Αυτό θα συμβεί καθώς η Ζαλγκίρις βρισκόταν ήταν στην Ελλάδα όταν αναβλήθηκε και επίσημα το ματς και βάσει του κανονισμού, η διαμονή και η παραμονή στην πρωτεύουσα θα γίνει με έξοδα του Παναθηναϊκού.

Το τριφύλλι είχε βρεθεί σε αντίστοιχη θέση και την περσινή χρονιά, όταν βρισκόταν στη Λιόν για να αντιμετωπίσει τη Βιλερμπάν, αλλά το παιχνίδι δεν έγινε εξαιτίας των κρουσμάτων στη γαλλική ομάδα.

Τι αναφέρει ο κανονισμός της EuroLeague: «Η ομάδα που προκαλεί την αναβολή ενός αγώνα λόγω κρουσμάτων Covid-19 θα επιβαρυνθεί με όλα τα έξοδα του αγώνα που θα προγραμματιστεί σε νέα ημερομηνία. Επιπροσθέτως, θα καλύψει και τα έξοδα της διαμονής και της μετακίνησης»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ