Παναθηναϊκός – Πρόβλημα με Παπαγιάννη, χάνει την Εφές

Παναθηναϊκός – Πρόβλημα με Παπαγιάννη, χάνει την Εφές

Ο Παναθηναϊκός θα αγωνιστεί χωρίς τον Γιώργο Παπαγιάννη κόντρα στην Εφές, καθώς ο Έλληνας σέντερ αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού.

Ο Παναθηναϊκός θα αναγκαστεί να αγωνιστεί «γυμνός» στη ρακέτα του κόντρα στην Εφές  (21/1 19:30), καθώς ο Γιώργος Παπαγιάννης διαγνώσθηκε με θλαση στον τετρακέφαλο.

Ο «Big Papa» δεν είναι απλώς ο καλύτερος παίκτης του «Τριφυλιού» στο ζωγραφιστό με τεράστια διαφορά, είναι πλέον κι απελπιστικά μόνος, καθώς δεν αποκτήθηκε σέντερ μετά την αποχώρηση του Φλόιντ. Οι πράσινοι δεν χάνουν μόνο τους 9,5 πόντους και τα 8 ριμπάουντ ανά ματς, αλλά πολλά περισσότερα.

Είναι ο παίκτης ο οποίος παίζει καλύτερα από όλους τον ρόλο του αποδέκτη των pick n’ rolls, στήνει καλά σκριν και βοηθά τους συμπαίκτες του να ξεμαρκαριστούν, ενώ είναι υπολογίσιμη δύναμη στην άμυνα, με την παρουσία του και μόνο να είναι αρκετή κάποιες φορές, ώστε να το ξανασκεφτούν οι αντίπαλοι πριν επιχειρήσουν διείσδυση.

Η διάγνωση έγινε λίγο μετά τη λήξη του ματς με τον Απόλλωνα στην Πάτρα και μέχρι στιγμής είναι άγνωστη η επιστροφή του, καθώς θα επανεκτιμάται η κατάστασή του κάθε μέρα που περνά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ