Έβανς – «Κλειδί του αγώνα τα μόλις τέσσερα λάθη μας»

Έβανς – «Κλειδί του αγώνα τα μόλις τέσσερα λάθη μας»

Σύμφωνα με τον γκαρντ της Μακάμπι Κίναν Έβανς τα μόλις τέσσερα λάθη στα οποία υπέπεσε η ομάδα του ήταν αυτό που καθόρισε την αναμέτρηση απέναντι στον Ολυμπιακό.

Ο Ολυμπιακός δεν τα κατάφερε στο Ισραήλ απέναντι στην Μακάμπι, με τους ερυθρόλευκους να γνωρίζουν την ήττα με 84-69 και να υποχωρούν στο 12-7.

Ένας από τους πρωταγωνιστές για την ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου ήταν ο Κίναν Έβανς, ο οποίος είχε 14 πόντους 2 ριμπάουντ και έξι ασίστ.

Ο 25χρονος Αμερικάνος γκαρντ μετά το τέλος του αγώνα τόνισε στις δηλώσεις του πως τα μόλις τέσσερα λάθα στα οποία υπέπεσε η ομάδα του, ήταν καθοριστικό παράγοντας για γείρει η πλάστιγγα προς το μέρος της Μακάμπι.

«Σε όλα τα προηγούμενα ματς, που υποχρεωθήκαμε στην ήττα, κάναμε περισσότερα από δεκαπέντε λάθη. Κόντρα στον Ολυμπιακό κάναμε μόλις τέσσερα και αυτό ήταν το κομβικό σημείο για τη νίκη μας.

Δουλέψαμε πολύ το τελευταίο διάστημα, δουλέψαμε σκληρά ο κάθε ένας μόνος του αλλά και όλοι μαζί ώστε να περιορίσουμε στο ελάχιστο τα λάθη μας», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ