Θετικό ντεμπούτο για τον Γιόβιτς με τα πράσινα (pics)

Θετικό ντεμπούτο για τον Γιόβιτς με τα πράσινα (pics)

Ο Στέφαν Γιόβιτς πραγματοποίησε την πρώτη του εμφάνιση με τη φανέλα του Παναθηναϊκού, δείχνοντας ορισμένα πολύ καλά στοιχεία.

Ο Στέφαν Γιόβιτς φόρεσε για πρώτη φορά τα πράσινα και πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με τον Παναθηναϊκό, στη νίκη της ελληνικής ομάδας με σκορ 75-63 κόντρα στην Μπασκόνια για την 23η αγωνιστική της Euroleague.

Η παρουσία του Σέρβου γκαρντ ήταν αρκετά θετική, καθώς κατάφερε να αγωνιστεί περίπου 20 λεπτά (19:20 για την ακρίβεια) δείχνοντας ορισμένα από τα στοιχεία που αναμένεται να παρακολουθήσουν από εκείνου όλοι οι φίλοι του «τριφυλλιού» το επόμενο χρονικό διάστημα.

Κατάφερε να ολοκληρώσει την αναμέτρηση πετυχαίνοντας 6 πόντους (με 0/1 δίποντο και 2/2 τρίποντα), με το ένα από σουτ που ευστόχησε να είναι σε μία στιγμή που οι Βάσκοι είχαν χτίσει ένα μικρό σερί. Ακόμα μοίρασε 3 τελικές πάσες, ενώ εκμεταλλεύτηκε το μέγεθός του, μαζεύοντας και 3 ριμπάουντ.

Μετά το ματς, ο Δημήτρης Πρίφτης τόνισε πως κανονικά δεν θα έπρεπε να πατήσει για τόσο μεγάλο διάστημα παρκέ, καθώς δεν είναι ακόμα 100% έτοιμος, όμως οι απουσίες της ομάδας, ανάγκασαν τον Έλληνα τεχνικό να τον χρησιμοποιήσει περισσότερο.

Παράλληλα, το εγκώμιο του Γιόβιτς έπλεξε και ο Νεμάνια Νέντοβιτς, αναφέροντας ότι με μόλις δύο προπονήσεις, ο συμπατριώτης του έδειξε τι μπορεί να κάνει. Ο έμπειρος γκαρντ είχε γενικά μια θετική παρουσία και όσο μπαίνει σε αγωνιστικούς ρυθμούς, μόνος καλό θα του κάνει.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ