Σπάχια: «Είμαστε καλύτερη ομάδα από αυτό που δείξαμε σήμερα»

Σπάχια: «Είμαστε καλύτερη ομάδα από αυτό που δείξαμε σήμερα»

Ο τεχικός της Μπασκόνια στάθηκε στο πρώτο πολύ κακό ημίχρονο της ομάδας του.

Ο Παναθηναϊκός κατάφερε να ξεπεράσει εύκολα το εμπόδιο της Μπασκόνια με το τελικό 75-63 να μην αφήνει πολλά περιθώρια αντίδρασης για τους Ισπανούς.

Στις καθιερωμένες δηλώσεις μετά το ματς ο τεχνικός της Μπασκόνια Νέβεν Σπάχια τόνισε πως η ομάδα του δεν είναι σε καμία περίπτωση τόσο κακή όσο παρουσιάστηκε σήμερα απέναντι στο σύνολο του Δημήτρη Πρίφτη, ενώ εξέφρασε την άποψη πως τα πάντα κρίθηκαν στο πρώτο κακό ημίχρονο που πραγματοποίησαν οι παίκτες του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του τεχνικού των Βάσκων:

«Θα ήθελα να συγχαρώ τον Παναθηναϊκό για τη νίκη. Πολύ συχνά εμείς οι προπονητές θέλουμε να προστατεύσουμε την ομάδα να μην χάσει στο πρώτο ημίχρονο, αλλά σήμερα χάσαμε από το πρώτο ημίχρονο.

Συχνά οι προπονητές στέκονται στην καλή άμυνα, αλλά σήμερα είχαμε και χαμηλό ποσοστό στα τρίποντα, όπως και στα δίποντα και ήμασταν πολύ κακοί και πρέπει να δουλέψουμε».

Για το αν έμεινε ικανοποιημένος από την τέταρτη περίοδο: «Δεν μπορώ να είμαι ικανοποιημένος με την ομάδα. Είμαι απογοητευμένος. Ξέρουμε ότι είμαστε καλύτεροι από αυτό που δείξαμε σήμερα, αλλά θα δουλέψουμε και θα γίνουμε καλύτεροι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ