Ολυμπιακός : Πολύ δύσκολο για Πρίντεζη

Ολυμπιακός : Πολύ δύσκολο για Πρίντεζη

Ο Ελληνας φόργουορντ δεν προπονήθηκε ούτε την Τετάρτη και την τελευταία στιγμή θα αποφασιστεί εάν θα ακολουθήσει την αποστολή του Ολυμπιακού για την Μαλαγα. Σίγουρα εκτός ο Παπανικολάου.

Με προβλήματα όπως όλα δείχνουν θα ταξιδέψει ο Ολυμπιακός για το παιχνίδι της πρώην τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής διάρκειας της Ευρωλίγκας απέναντι στην Μάλαγα στην Ανδαλουσία.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος είδε και πάλι τον Γιώργο Πρίντεζη να μην κάνει προπόνηση με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του. Ο εκ των αρχηγών του Ολυμπιακού συνεχίζει να πονάει στο πόδι του και την Πέμπτη θα κάνει την ύστατη προσπάθεια για να γυμναστεί. Οι μέχρι στιγμής πιθανότητες πάντως δεν είναι με το μέρος του και οι «ερυθρόλευκοι» λογικά θα ταξιδέψουν για την Ισπανία χωρίς τον ηγετικό φόργουορντ. Εκτός θα μείνει σίγουρα ο Κώστας Παπανικολάου που συνεχίζει την αποθεραπεία του, ενώ κανονικά θα παίξει με την Μάλαγα ο Βασίλης Σπανούλης.

Η ομάδα αναχωρεί την Πέμπτη για την Ανδαλουσία μέσω Μαδρίτης με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο λογικά να παίρνει μαζί του όλους τους παίκτες που του έχουν απομείνει.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ