Σπάχια: «Πολύ σοβαρή ομάδα ο Ολυμπιακός»

Σπάχια: «Πολύ σοβαρή ομάδα ο Ολυμπιακός»

Ο προπονητής της Μπασκόνια μίλησε για το αυριανό παιχνίδι (4/2, 21:30) των δύο ομάδων για την 25η αγωνιστική της Euroleague.

Στο αυριανό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό (4/2, 21:30) για την 25η αγωνιστική της Euroleague αναφέρθηκε ο προπονητής της Μπασκόνια, Νέβεν Σπάχια.

Ο έμπειρος τεχνικός στις δηλώσεις που έκανε για την αναμέτρηση με τους Ερυθρόλευκους, τόνισε ότι ο Ολυμπιακός είναι μια πολύ σοβαρή ομάδα και στο παιχνίδι με την Ρεάλ Μαδρίτης έδειξε ότι ανήκει στο κορυφαίο επίπεδο.

Για τον Ολυμπιακό και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Μπασκόνια: «Μια ομάδα δεν μπορεί να αγωνιστεί χωρίς παίκτες. Μπορεί να σου λείπουν ένα-δύο παίκτες, αλλά αν σου λείπουν πολλοί και δεν μπορείς να κάνεις προπόνηση, είναι μεγάλο το πρόβλημα. Τώρα, για πρώτη φορά μετά από καιρό, είμαστε όλοι μαζί. Κάποιοι έχουν καλύτερο ρυθμό σε σχέση με κάποιους άλλους, αλλά είμαστε ξανά μαζί κι αυτό είναι ένα σπουδαίο νέο. Ο Ολυμπιακός είναι μια πολύ σοβαρή ομάδα που έδειξε χθες εναντίον της Ρεάλ σε τι επίπεδο μπάσκετ μπορεί να φτάσει».

Για το ενδεχόμενο μεταγραφικής ενίσχυσης της Μπασκόνια: «Πιθανώς να χρειαζόμαστε έναν ψηλό, αλλά το να πάρουμε έναν παίκτη απλά για να… πάρουμε, δεν θα είναι είναι χρήσιμο. Έχω εμπιστοσύνη στους ανθρώπους που εργάζονται στο σύλλογο και θα κάνουμε μια προσπάθεια να βρούμε μια επιλογή που να μας κάνει».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ