ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Άλμπα Βερολίνου 91-72: Της έκανε πλάκα με σούπερ… Μιλουτίνοφ

ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Άλμπα Βερολίνου 91-72: Της έκανε πλάκα με σούπερ… Μιλουτίνοφ

Με τον Νίκολα Μιλουτίνοφ να κάνει όργια με 21 πόντους και 11 ριμπάουντ η ΤΣΣΚΑ έφτασε εύκολη στην νίκη απέναντι στην Άλμπα Βερολίνου με 91-72 για την 25η αγωνιστική της Euroleague.

Επιστροφή στις νίκες για την ΤΣΣΚΑ η οποία μετά την ήττα από την Εφές, δεν συνάντησε καμία αντίσταση απέναντι στην Άλμπα Βερολίνου επικρατώντας με 91-72 για την 25η αγωνιστική της Euroleague. 

Οι Ρώσοι ήταν από την αρχή κυρίαρχοι στην αναμέτρηση, χωρίς να αφήσουν πολλά περιθώρια αντίδρασης στην πλευρά της Άλμπα. 

Στην 5η θέση της βαθμολογίας η ΤΣΣΚΑ με ρεκόρ 14-9, ενώ από την άλλη οι Γερμανοί οπισθοχώρησαν στην 15η θέση της βαθμολογία με 7-16. 

Κορυφαίος για τους νικητές ο Νίκολα Μιλουτίνοφ με 21 πόντους και 11 ριμπάουντ. Από την πλευρά των ηττημένων κορυφαίος σκόρερ ήταν ο Σίκμα με 15 πόντους και 9 ριμπάουντ. 

Η ΤΣΣΚΑ μπήκε με το πόδι στο… γκάζι από την αρχή της αναμέτρησης και με μεγάλο της όπλο την ευστοχία της από το 6.75 έχτισε μια καλή διαφορά με το πρώτο δεκάλεπτο να κλείνει στο +7 (22-15). 

Οι γηπεδούχοι συνέχισαν στο ίδιο τέμπο, απέναντι σε μια Άλμπα η οποία ναι με έφτανε πιο εύκολα στο καλάθι, ωστόσο αδυνατούσε να μείνει κοντά στο σκορ με το ημίχρονο να βρίσκει την ΤΣΣΚΑ προηγούμενοι με (50-37).  

Στο τρίτο δεκάλεπτο η ΤΣΣΚΑ δεν έριξε «στροφές» και έχοντας βάλει τις βάσεις για την νίκη από το πρώτο μέρος, έδωσε διαστάσεις θριάμβου στην νίκη της. 

Το τέταρτο και τελευταίο δεκάλεπτο ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα με τους Ρώσους να φτάνουν στην άνετη νίκη με το 91-72 να είναι το τελικό αποτέλεσμα. 

Τα δεκάλεπτα: 22-15, 50-37, 69-56, 91-72

 Περισσότερα σε λίγο

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ