Ούνικς Καζάν – Ερυθρός Αστέρας 77-84

Ούνικς Καζάν – Ερυθρός Αστέρας 77-84

Ο Ερυθρός Αστέρας πέρασε από το Καζάν, επικρατώντας της Ούνικς με σκορ 84-77, και έκανε ένα σημαντικό δώρο στον Ολυμπιακό, αφήνοντας στην 7η θέση τους Ρώσους.

Ο Ερυθρός Αστέρας «άλωσε» το Καζάν, επικρατώντας της Ούνικς με σκορ 84-77, στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής της Euroleague, κάνοντας παράλληλα ένα πολύ σημαντικό δώρο στον Ολυμπιακό, αφού δεν επέτρεψαν στους Ρώσους να πλησιάσουν στη βαθμολογία την Ελληνική ομάδα.

Το σύνολο του Βέλιμιρ Περάσοβιτς έπεσε στο 13-11, ωστόσο παραμένει στη ζώνη των play-offs όντας στην 7η θέση του πίνακα, ενώ από την άλλη, η ομάδα του Βελιγραδίου ανέβηκε στο 9-14, όμως συνεχίζει να βρίσκεται αρκετά χαμηλά.

Κορυφαίος για τους νικητές ήταν ο Νίκολα Κάλινιτς που μέτρησε 20 πόντους, ενώ είχε ως άξιο συμπαραστάτη τον Νέιτ Γουόλτερς, που πρόσθεσε άλλους 19. Για τους ηττημένους, 18 πόντους είχε ο Μάριο Χεζόνια, ο Μάρκο Σπίσιου είχε 17 και 13 ο Τζον Μπράουν.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον Ερυθρό Αστέρα να παίζει εξαιρετική άμυνα και να μην αφήνει πολλά περιθώρια στην Ούνικς Καζάν που… ψαχνόταν επιθετικά. Έτσι οι Ερυθρόλευκοι βρήκαν τον τρόπο να χτίσουν μια διαφορά πάνω από τους δέκα πόντους. Η συνέχεια όμως ήταν πολύ διαφορετική, καθώς στο δεύτερο δεκάλεπτο οι Ρώσοι πυροβολούσαν από παντού σκοράροντας 32 πόντους, καταφέρνοντας έτσι να φέρουν την αναμέτρηση στα ίσια. Έτσι οι δύο ομάδες πήγαν ισόπαλες στα αποδυτήρια με το σκορ να δείχνει το 43-43.

Στην τρίτη περίοδο, η Ούνικς μπόρεσε να πάρει μια μικρή διαφορά, όμως ο Ερυθρός Αστέρα βρήκε άμεσα τον τρόπο να επιστρέψει στο ματς και παραμείνει σε απόσταση βολή ενόψει του τελευταίου δεκαλέπτου. Εκεί ο Ερυθρός Αστέρας πάτησε… γκάζι και δεν κοίταξε πίσω του από την στιγμή που βρέθηκε μπροστά, καταφέρνοντας έτσι να πάρει το ροζ φύλλο αγώνα και να κάνει το… δώρο του στον Ολυμπιακό.

Δείτε ΕΔΩ τα στατιστικά του αγώνα*

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ