Λήξη συναγερμού στον Παναθηναϊκό για Νέντοβιτς

Λήξη συναγερμού στον Παναθηναϊκό για Νέντοβιτς

Ευχάριστα ήταν τα νέα για τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού, καθώς ο Νεμάνια Νέντοβιτς δεν έπαθε κάτι σοβαρό στο ματς με την Βιλερμπάν.

Ο Παναθηναϊκός πέτυχε μια μεγάλη νίκη μέσα στην Γαλλία κόντρα στην Βιλερμπάν με 76-63 για την 26η αγωνιστική της Euroleague, αλλά οι άνθρωποι του τριφυλλιού είδαν τον Νεμάνια Νέντοβιτς να αποχωρεί με ενοχλήσεις από το παρκέ κατά την διάρκεια του τέταρτου δεκάλεπτου.

Ο Σέρβος άσος προκάλεσε ανησυχία στους «πράσινους» άλλα όπως φαίνεται το πρόβλημα του οφειλόταν σε κάποιες κράμπες και έτσι οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού υποδέχθηκαν με ανακούφιση τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας του Νέντοβιτς, μιας και στα τελευταία παιχνίδια αποτελεί τον παίκτη κλειδί για την ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο βοηθός του Πρίφτη Βασίλης Σίμτσακ, στις δηλώσεις ανέφερε πως μίλησε με τον Σέρβο άσο και το είπε πως δεν αντιμετωπίζει κάποιο σοβαρό πρόβλημα και οι ενοχλήσεις που ένιωσε οφείλονταν στις κράμπες και δεν τίθεται κάποιο πρόβλημα τραυματισμού.

Το μόνο σίγουρο είναι πως ο Δημήτρης Πρίφτης σε καμία περίπτωση δεν θα ήθελε να δει τον Νενάμια Νέντοβιτς να μπαίνει στα «πιτς», καθώς ακολουθούν αρκετά δύσκολα παιχνίδια, αλλά και το Final Four του Κυπέλλου Ελλάδος την ερχόμενη εβδομάδα.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ