Τιλί : «Πρέπει να περιορίσουμε τον Νέντοβιτς»

Τιλί : «Πρέπει να περιορίσουμε τον Νέντοβιτς»

Ο Γάλλος φοργουορντ του Ολυμπιακού, Κιμ Τιλί τόνισε πως οι ερυθρόλευκοι θα πρέπει να παίξουν καλή άμυνα απέναντι στην Μάλαγα.

Ο Κιμ Τιλί θα έχει πολύ σημαντικό ρόλο στο αυριανό παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Μάλαγα, καθώς ο Γιώργος Πρίντεζης έμεινε στην Αθήνα λόγω τραυματισμού. Ο Γάλλος φοργουορντ των ερυθρόλευκων μίλησε στη Nova λίγο πριν την αναχώρηση του Ολυμπιακού για την Ισπανία, τονίζοντας χαρακτηριστικά.

-Για τον βαθμό ετοιμότητας του Ολυμπιακού για τον αγώνα:

«Είμαστε έτοιμοι. Παίζουν χωρίς πίεση και θα είναι δύσκολος αντίπαλος. Φάνηκε στο ματς με την Μπαρτσελόνα όπου δεν είχε άγχος και χάσαμε, ευτυχώς τα καταφέραμε μετά με την Εφές. Πάντα αυτά τα παιχνίδια κρύβουν παγίδες».

-Για το ποια θεωρεία τα κλειδιά για τη νίκη:

«Είναι μία επιθετική ομάδα, που παίζει πολύ στο πικ εν ρολ και σουτάρει πολύ καλά μέσα από καταστάσεις στάγκερ. Έχουν πρωταγωνιστή τον Νέντοβιτς τον οποίο πρέπει να περιορίσουμε, αλλά δεν είναι ο μοναδικός καλός τους παίκτης. Πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για να παίξουμε καλή άμυνα, δεν πρέπει να χαλαρώσουμε ούτε στιγμή για να φτάσουμε στη νίκη».

-Για τις διαφορές που μπορεί να έχει το αν θα τερματίσει ο Ολυμπιακός 2ος ή 3ος:

«Είναι κάτι που δε μπορώ να απαντήσω, γιατί δεν ξέρουμε ποιος θα τερματίσει 6ος και 7ος. Το βασικό, είναι είμαστε έτοιμοι για να αντιμετωπίσουμε τον οποιονδήποτε αντίπαλο. Στα δύο ματς που απομένουν μέχρι το τέλος της κανονικής περιόδου, πρέπει να είμαστε όσο καλύτεροι γίνεται για να φτάσουμε όσο ψηλότερα μπορούμε, αλλά και να προετοιμαστούμε κατάλληλα για τα πλέι οφ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ