Βουγιούκας : «Χαρισματικός παίκτης ο Καλάθης»

Βουγιούκας : «Χαρισματικός παίκτης ο Καλάθης»

Ο Ίαν Βουγιούκας έπλεξε το εγκώμιο του Νικ Καλάθη, τονίζοντας πως είναι ένας πολύ χαρισματικός παίκτης, ενώ σχολίασε και την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την Βαλένθια (30/3, 21:15).

Ως ένα πολύ χαρισματικό παίκτη χαρακτήρισε τον Νικ Καλάθη σε δηλώσεις του ο Ίαν Βουγιούκας, ο οποίος αναφέρθηκε και στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τη Βαλένθια (30/3, 21:15) για την 29η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.

Ο Έλληνας σέντερ μίλησε αρχικά για την προσωπική του απόδοση: «Προσπαθώ να κάνω τη δουλειά μου, να γίνομαι όσο πιο ουσιαστικός γίνεται για την ομάδα».

Σχετικά με τον Νικ Καλάθη, ο Ίαν Βουγιούκας τόνισε: «Η παρουσία του μεταφράζεται σε εύκολα καλάθια. Είναι ένας χαρισματικός παίκτης και πασέρ. Το παιχνίδι είναι διαφορετικό όταν παίζεις μαζί του».

Τέλος, ο έμπειρος ψηλός ερωτήθηκε για τον ποιον αντίπαλο θα προτιμούσε στα πλέι οφ, απαντώντας:  «Είναι δύσκολο να πεις, δεν το έχω πολυσκεφτεί. Κάθε ομάδα είναι δύσκολη. Λογικά θα παίξουμε με μειονέκτημα έδρας, οπότε σε κάθε περίπτωση το έργο μας στα play offs θα είναι δύσκολο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ