Μεσίνα: «Ελπίζουμε να παίξει ο Μήτογλου με τον Ολυμπιακό»

Μεσίνα: «Ελπίζουμε να παίξει ο Μήτογλου με τον Ολυμπιακό»

Ο Έτορε Μεσίνα μίλησε για το ματς της Αρμάνι με τον Ολυμπιακό και είπε πως υπάρχει πιθανότητα να επιστρέψει ο Ντίνος Μήτογλου στην αναμέτρηση αυτή.

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Αρμάνι για την 27η αγωνιστική της Euroleague την ερχόμενη εβδομάδα (24/2) κι ο Έτορε Μεσίνα μιλώντας για τους τραυματίες της ομάδας του, είπε πως υπάρχει ενδεχόμενο να έχει έναν λιγότερο, με τον Ντίνο Μήτογλου να επιστρέφει. Ο Έλληνας φόργουορντ απέχει περίπου τρεις μήνες μετά από κάταγμα στο μετατάρσιο.

Όσον αφορά τον Σιλντς ξεκαθάρισε πως θέλει παραπάνω χρόνο σε σχέση με τον συμπαίκτη του, όμως και η δική του αποκατάσταση προχωρά.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Ο Μήτογλου και ο Σιλντς αντιμετώπισαν σοβαρούς τραυματισμούς και έκαναν χειρουργείο. Τρεις μήνες εκτός, είχαν πει οι γιατροί. Διαχειριστήκαμε με προσοχή την κατάστασή τους και τους περιμένουμε σύντομα.

Ο Ντίνος άρχισε ήδη προπονήσεις με μπάλα και ελπίζουμε να τον έχουμε στην επανέναρξη της Ευρωλίγκας απέναντι στον Ολυμπιακό. Ο Σαβόν, που είχε χτυπήσει λίγο πιο μετά, θα χρειαστεί λίγο χρόνο ακόμη. Όμως όλα πάνε καλά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ