Euroleague: Αλλαγές στο πρωτόκολλο υγείας, προαιρετική η χρήση μάσκας

Euroleague: Αλλαγές στο πρωτόκολλο υγείας, προαιρετική η χρήση μάσκας

H Εuroleague ανακοίνωσε κάποιες αλλαγές στο πρωτόκολλο υγείας και ασφάλειας για τον κορωνοϊό μετά και την επιβράδυνση της μετάλλαξης Όμικρον.

Η πανδημία του κορωνοϊού είναι η αλήθεια ότι στις αρχές του νέου έτους έπληξε πολλές ομάδες με αποτέλεσμα να αποδεκατιστούν και αυτό είχε ως συνέπεια για αρκετές αγωνιστικές να αναβάλλονται συνεχώς τα παιχνίδια.

Πλέον όπως όλα δείχνουν η κατάσταση έχει αλλάξει προς το καλύτερο, καθώς και μετά την ύφεση της μετάλλαξης Όμικρον που ήταν πολύ μεταδοτική οι ομάδες έχουν βρει ξανά τον ρυθμό τους και δεν ταλαιπωρούνται τόσο πολύ από τον κορωνοϊό.

Η Euroleague από την πλευρά της βλέποντας αυτή την ύφεση πήρε την απόφαση να αλλάξει το πρωτόκολλο υγείας και ασφάλειας για τον κορωνοϊό πάντα σε συνεννόηση με τους γιατρούς της διοργάνωσης και έτσι θα υπάρξει κάποια χαλάρωση των μέτρων.

Από εδώ και στο εξής η χρήση μάσκας από τα μέλη των ομάδων που βρίσκονται στον πάγκο παύει να είναι υποχρεωτική και γίνεται προαιρετική. Όσον αφορά τα τεστ κορωνοϊού, αυτοί που έχουν εμβολιαστεί για τoν covid-19 ή προηγουμένως έχουν βρεθεί θετικοί στον ιό και πλέον είναι καθαροί, θα εξαιρούνται από τον PCR έλεγχο πριν και μετά τους αγώνες. Τέλος δεν θα υπάρχει περιορισμός στον αριθμό των μελών κάθε ομάδας σε κάθε ζώνη του γηπέδου.

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ