Μακάμπι: Το μήνυμα του Μιζράχι στον κόσμο μετά την απόλυση Σφαιρόπουλου

Μακάμπι: Το μήνυμα του Μιζράχι στον κόσμο μετά την απόλυση Σφαιρόπουλου

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ τερμάτισε τη συνεργασία της με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο κι ο Σιμόν Μιζράχι έστειλε το δικό του μήνυμα στους φιλάθλους, ευχαριστώντας τον Έλληνα τεχνικό.

Η Μακάμπι θα πορευτεί με άλλον προπονητή από εδώ και μπρος, μετά την απόλυση του Γιάννη Σφαιρόπουλου.

Ο Έλληνας τεχνικός βρισκόταν υπό πίεση από τα τέλη του 2021, με τον αποκλεισμό από το Κύπελλο να είναι η «σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι» και οδήγησε στην απομάκρυνση του, μαζί με τον Βασίλη Γεραγωτέλλη.

Ο Σιμόν Μιζράχι έστειλε μήνυμα ενότητας στον κόσμο της ομάδας ζητώντας στήριξη, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον Σφαιρόπουλο που έμεινε στον πάγκο για σχεδόν μια τετραετία.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Χθες συνέβη κάτι στην Μακάμπι, καθώς με πόνο συμφωνήσαμε από κοινού να πούμε αντίο στον προπονητή μας, Γιάννη, και τον βοηθό του, Βασίλη, έπειτα 3.5 σεζόν. Μαζί τους η ομάδα κέρδισε τρία πρωταθλήματα κι ένα κύπελλο.

Πολύ γρήγορα εντάχθηκαν στο πνεύμα του συλλόγου και δημιούργησαν καλή σχέση με τους οπαδούς. Επένδυσαν όλη τους την ενέργεια και την δύναμη στην επιτυχία της ομάδας και γι’ αυτό τους είμαστε ευγνώμονες.

Εκτός από εντυπωσιακές νίκες κόντρα σε κορυφαίες ομάδες, όπως η Μπαρτσελόνα, η ΤΣΣΚΑ και ο Ολυμπιακός, υποφέραμε κι από κάποιες άσχημες ήττες. Ορισμένες ήταν στο όριο του πόντου, τόσο εντός των τειχών όσο και στην Euroleague.

Είναι καθήκον μου να αναφέρω εκ μέρους της διοίκησης και της ιδιοκτησίας του συλλόγου πως υπάρχει απόλυτη κατανόηση στη στεναχώρια που νιώθει ο κόσμος.

Ο κόσμος όπως κι εμείς, οι οποίοι επενδύουμε όλοι μας την δύναμη και την ενέργεια για το καλό του συλλόγου, καταλαβαίνουμε και στεναχωριόμαστε. Αλλά ακριβώς σε αυτές τις δύσκολες μέρες, εσείς, οι πιστοί οπαδοί, αναμένεται να δώσετε μια ισχυρή υποστήριξη στον σύλλογο και να ενισχύσετε τα χέρια των παικτών, των προπονητών και της διοίκησης.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Αβί Εβέν ο οποίος σε αυτή τη δύσκολη στιγμή του ζητήσαμε και θα αντικαταστήσει τον Γιάννη στη θέση του προπονητή. Μπορώ να σας πω ότι δεν εγκαταλείπουμε ποτέ και πάντα παλεύουμε για το σύλλογο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ