Βάζει «φρένο» σε… διθυράμβους ο Κάλινιτς: «Ας είμαστε ρεαλιστές»

Βάζει «φρένο» σε… διθυράμβους ο Κάλινιτς: «Ας είμαστε ρεαλιστές»

Ο Νίκολα Κάλινιτς παραμένει «προσγειωμένος» μέσα στον παροξυσμό που προκάλεσε η κατάκτηση του Κυπέλλου από τον Ερυθρό Αστέρα.

Ο Ερθρός Αστέρας κατέκτησε το Κύπελλο Σερβίας, επικρατώντας άνετα επί της Παρτιζάν με 85-68, με τον Νίκολα Κάλινιτς να είναι ο καλύτερος παίκτης.

Ο φόργουορντ της ομάδας του Ράντονιτς είχε 18 πόντους(5/6 βολές, 2/5 δίποντα, 3/6 τρίποντα), 4 ασίστ, 3 ριμπάουντ και 1 κλέψιμο.

Η νίκη προκάλεσε «έκρηξη» χαράς στους οπαδούς που… πίκαραν τον Ομπράντοβιτς για την ήττα. Βέβαια ο Κάλινιτς φρόντισε να απέχει απ’ όλη την ξαφνική «θεοποίηση» της ομάδας, αποφεύγοντας να εκστασιαστεί υπέρ του δέοντος.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Έχουμε μόνο μια ήττα στην Αδριατική Λίγκα, κατακτήσαμε το σερβικό κύπελλο, έχουμε κάποιες ήττες στην EuroLeague κι έχουμε εκτοξεύσει τις προσδοκίες! Όταν αρχίσαμε να παίζουμε καλά, όταν πετύχαμε κάποιες εκτός έδρας νίκες, ανοίξαμε την όρεξη κάποιων.

Τώρα ακούς σχόλια ότι ο Ερυθρός Αστέρας θα πάει στο Final 4. Ας είμαστε ρεαλιστές. Κοιτάξτε την κατάταξη, οι πρώτες 8-10 ομάδες είναι σπουδαιοι οργανισμοί. Για να μην αναφέρω τα μπάτζετ και τα ονόματα των παικτών»!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ