Ανεπανάληπτο «γλέντι» στον Ομπράντοβιτς για τη 2η θέση – «Ολε, όλε, όλε…» (vid)

Ανεπανάληπτο «γλέντι» στον Ομπράντοβιτς για τη 2η θέση – «Ολε, όλε, όλε…» (vid)

Οι οπαδοί του Ερυθρού Αστέρα «πίκαραν» τον Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς για την ήττα στον τελικό του Κυπέλλου Σερβίας και το βίντεο έγινε viral.

Σε παράσταση για ένα ρόλο μετέτρεψε ο Ερυθρός Αστέρας τον τελικό του Κυπέλλου Σερβίας με την Παρτιζάν, με τους Ερυθρόλευκους του Βελιγραδίου να κυριαρχούν στο παρκέ και να διαλύουν την ομάδα του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς με 85-68.

Οι παίκτες, το προπονητικό τιμ και οι οπαδοί του Ερυθρού Αστέρα πανηγύρισαν με την ψυχή τους τη νίκη απέναντι στην Παρτιζάν και την κατάκτηση του βαρύτιμου τροπαίου, με τον κόσμο των Ερυθρόλευκων μάλιστα να… τρολάρει τον Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς.

Μετά την ολοκλήρωση του τελικού και συγκεκριμένα κατά τη διάρκεια της παραλαβής του ασημένιου μεταλλίου από τον Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς και τους παίκτες του, οι οπαδοί του Ερυθρού Αστέρα άρχισαν να… αποθεώνουν τον προπονητή της Παρτιζάν!

Ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς ακούγοντας τους οπαδούς του Ερυθρού Αστέρα να τον… αποθεώνουν, γύρισε προς την κερκίδα και τους έδειξε το μετάλλιο, με το βίντεο να γίνεται viral στα social media:

Δείτε το βίντεο:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ