Αποθέωσε Πάνγκος ο Ιτούδης: «Κάλλιο αργά παρά ποτέ, θα μας κάνει πιο έξυπνους»

Αποθέωσε Πάνγκος ο Ιτούδης: «Κάλλιο αργά παρά ποτέ, θα μας κάνει πιο έξυπνους»

Ο Δημήτρης Ιτούδης δεν έκρυψε τη χαρά του με την άφιξη του Κέβιν Πάνγκος στη Μόσχα, μιλώντας με κολακευτικά σχόλια για την ευφυΐα του.

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας απέκτησε τον Κέβιν Πάνγκος κι ο Δημήτρης Ιτούδης «πλέει σε πελάγη ευτυχίας», όπως φάνηκε στις πρώτες του δηλώσεις για το νέο μέλος του ρόστερ.

Ο Έλληνας τεχνικός είπε πως τον χρειαζόταν η ομάδα νωρίτερα και εξύμνησε το μπασκετικό του IQ, το οποίο θα δώσει μυαλό συνολικά στο παιχνίδι. Πιστεύει πως είναι σε καλεί κατάσταση, απλά θα πρέπει να πάρει χρόνο για να ενσωματωθεί.

Αναλυτικά η τοποθέτησή του:

«Όλοι καλωσορίζουμε τον Κέβιν Πάνγκος… επιτέλους, γιατί ξέρει ότι θέλαμε να έρθει νωρίτερα. Κάλλιο αργά παρά ποτέ. Ο Κέβιν θα προσθέσει σίγουρα το μυαλό, τη γνώση και την εμπειρία του, δημιουργικά. Είναι σε καλή κατάσταση.

Ανυπομονούμε να τον βοηθήσουμε να γίνει η προσαρμογή του πιο εύκολη. Οι συμπαίκτες και οι προπονητές θα κάνουν ό,τι μπορούν για να τον ενσωματώσουν στην ομάδα και τα συστήματά μας το συντομότερο δυνατό.

Ευχαριστώ τον πρόεδρο, Αντρέι Βατούτιν, το διοικητικό συμβούλιο και τους χορηγούς που κατέστησαν δυνατή αυτή την κίνηση».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ