Ιτούδης – «Ο Γιάννης απέδειξε πως ανταποκρίνεται στο κορυφαίο επίπεδο»

Ιτούδης – «Ο Γιάννης απέδειξε πως ανταποκρίνεται στο κορυφαίο επίπεδο»

Ο Δημήτρης Ιτούδης σε συνέντευξη του μίλησε για την πιθανότητα να αναλάβει την Εθνική και να προπονήσει τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, ενώ πρότεινε και αλλαγές στην Euroleague.

Ο Δημήτρης Ιτούδης σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Βasketnews μίλησε για την περίπτωση να αναλάβει την Εθνική ομάδα και να είναι προπονητής του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Για τον Greak Freak χαρακτηριστικά ανέφερε πως έχει αποδείξει πως μπορεί να ανταποκριθεί στο κορυφαίο επίπεδο, ενώ έχει την θέληση να βοηθήσει την Εθνική ομάδα.

Ακόμα ο προπονητής της ΤΣΣΚΑ Μόσχας πρότεινε και μερικές αλλαγές για το format της Euroleague όπως να αυξηθούν οι ομάδες της Euroleague, να χωριστούν σε δύο ομίλους και να παίζουν παραπάνω ματς στη Euroleague και λιγότερα παιχνίδια στα εγχώρια πρωταθλήματα τους.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Δημήτρης Ιτούδης: 

«Δεν είναι φήμες. Η Ομοσπονδία έχει δείξει ενδιαφέρον. Δεν είμαστε κοντά ή μακριά. Υπάρχουν θέματα στο τραπέζι. Ο κύριος Λιόλιος και ο κύριος Βατούτιν συναντήθηκαν. Είμαι στην ΤΣΣΚΑ, είναι ένας σπουδαίος οργανισμός με πολλές υποχρεώσεις. Είμαι όμως και πολύ χαρούμενος, νιώθω τιμή για το ότι θέλουν εμένα στην Εθνική. Το πιο σημαντικό είναι ότι έχουν μιλήσει και πιστεύω πως θα μιλήσουν και στο μέλλον.

Ο κύριος Βασιλακόπουλος ήρθε επίσης πιο παλιά στην Μόσχα, ήταν όμως παράξενες οι συνθήκες. Η προσφορά της Ομοσπονδίας δεν αφορά τα «παράθυρα». Δεν γίνεται αυτό. Ελπίζω κάποια στιγμή να είμαστε όλοι ενωμένοι στο μπάσκετ. Τώρα, η προσφορά είναι για το καλοκαίρι και για το Eurobasket».

« Σχετικά με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, έχει ήδη αποδείξει πως μπορεί να ανταποκριθεί στο κορυφαίο επίπεδο. Είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο και συνεχίζει να έχει τη θέληση να βοηθήσει την Εθνική ομάδα. Είτε είμαι εγώ προπονητής του στην Εθνική είτε όχι, εύχομαι στον Γιάννη να κερδίσει με την Εθνική ομάδα, κάτι που είναι ο μεγάλος στόχος του».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ