Μεσίνα: «Ο Ολυμπιακός μας διέλυσε στο Μιλάνο»

Μεσίνα: «Ο Ολυμπιακός μας διέλυσε στο Μιλάνο»

Ο προπονητής της Αρμάνι μίλησε για το παιχνίδι του ΣΕΦ και θυμήθηκε την

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον Ολυμπιακό ο προπονητής της Αρμάνι Μιλάνο, Έτορε Μεσίνα, ενόψει της αυριανής αναμέτρησης των δύο ομάδων στο ΣΕΦ (24/2, 21:45), για την 27η αγωνιστική της Euroleague.

Ο Ιταλός τεχνικός της Αρμάνι Μιλάνο θέλοντας να δείξει πόσο ποιοτική και επικίνδυνη ομάδα είναι ο Ολυμπιακός, θυμήθηκε το ματς του πρώτου γύρου, στο οποίο όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, οι Ερυθρόλευκοι διέλυσαν τους παίκτες του σε κάθε τομέα του παιχνιδιού.

«Γνωρίζουμε ότι πρόκειται να βρούμε απέναντι μας μια εξαιρετική ομάδα, η οποία πάντοτε είναι πολύ καλά προετοιμασμένη από τον Γιώργο Μπαρτζώκα. Ξέρουμε επίσης πόσο καλοί είναι, επειδή στο Μιλάνο μας διέλυσαν (σ.σ. νίκη Ολυμπιακού με 72-93 στον α’ γύρο) σε κάθε τομέα του παιχνιδιού», ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε:

«Οι δύο ομάδες προέρχονται από την κατάκτηση των εγχώριων κυπέλλων και θα είναι αποφασισμένες να συνεχίσουν την καλή τους πορεία. Εμείς θα προσεγγίσουμε το παιχνίδι με ταπεινότητα. Θα είναι κρίσιμο το να αμυνθούμε καλά απέναντι στην κινητικότητα τους και το πικ εν ρολ κι ακόμη σημαντικότερο το να επιτεθούμε με καλή ισορροπία απέναντι στην άμυνα με αλλαγές».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ