Ψάχνει νίκη… τετράδας κόντρα στην Αρμάνι ο Ολυμπιακός

Ψάχνει νίκη… τετράδας κόντρα στην Αρμάνι ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Αρμάνι Μιλάνο για την 27η αγωνιστική της Euroleague και θέλει την νίκη για να κάνει ένα βήμα πρόκρισης στα play off.

Ο κυπελλούχος Ελλάδος Ολυμπιακός υποδέχεται απόψε (24/2, 21:45) την επίσης κυπελλούχο Ιταλίας Αρμάνι Μιλάνο για την 27η αγωνιστική της Euroleague.

Οι ερυθρόλευκοι αναζητούν τη νίκη κόντρα στην Αρμάνι, καθώς θέλουν εδραιωθούν στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας, με στόχο την είσοδο στα play off με πλεονέκτημα της έδρας. Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα έχει 14 νίκες και 9 ήττες, όντας στην 4η θέση, ενώ οι Ιταλοί βρίσκονται στο 17-7 και στην τρίτη.

Ο Ολυμπιακός στο πρώτο παιχνίδι στην Ιταλία είχε επικρατήσει με 93-72 και απόψε θέλει να κάνει ένα αντίστοιχο ματς. Η προετοιμασία του Ολυμπιακού ολοκληρώθηκε χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα και μοναδικός απόντας έπειτα από επιλογή του Γιώργου Μπαρτζώκα, θα είναι ο Μιχάλης Λούντζης, ο οποίος έχει ενσωματωθεί στην προετοιμασία της Εθνικής ομάδας για το αυριανό παιχνίδι με την Τουρκία στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Από την άλλη πλευρά και η Αρμάνι Μιλάνο προέρχεται από μια καλή περίοδο τόσο στην Euroleague, όσο και στο ιταλικό πρωτάθλημα. Ο Ετόρε Μεσίνα δεν αντιμετωπίζει κάποιο αγωνιστικό πρόβλημα, ενώ θα έχει στην διάθεση του και τον Ντίνο Μήτογλου που επιστρέφει στην ομάδα μετά από περίπου τρεις μήνες από τον τραυματισμό του  στο μετατάρσιο.

 

 

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ