Ακύρωσε την πτήση της για τη Ρωσία η Μπαρτσελόνα

Ακύρωσε την πτήση της για τη Ρωσία η Μπαρτσελόνα

Η Μπαρτσελόνα αντιμετωπίζει αύριο (25/2) τη Ζενίτ, με τους «Μπλαουγκράνα» να μην ταξιδεύουν για τη Ρωσία μετά και την εισβολή στην Ουκρανία.

Η Μπαρτσελόνα παίζει αύριο στη Ρωσία με τη Ζενίτ για την 27η αγωνιστική της Euroleague, όμως το ματς αυτή τη στιγμή βρίσκεται «στον αέρα».

Οι Καταλανοί δεν επιβιβάστηκαν στην πτήση που θα τους μετέφερε στην Αγία Πετρούπολη, υπό τον φόβο των όσων συμβαίνουν στην Ουκρανία. Τις επόμενες ώρες αναμένεται να υπάρξουν διαβουλεύσεις τόσο για το ματς αυτό, όσο και για εκείνο κόντρα στην ΤΣΣΚΑ στις 27/2. Για την ώρα εξέδωσε ανακοίνψση με το σκεπτικό της απόφασής της.

Ακολουθεί αναλυτικά παρακάτω:

«Η Μπαρτσελόνα δεν ταξιδεύει στην Αγία Πετρούπολη.

Αυτή την Πέμπτη 24/2 θα υπάρξουν συναντήσεις με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς και θα ληφθεί απόφαση για το ταξίδι στη Ρωσία.

Σας ενημερώνουμε ότι, ως αποτέλεσμα των πληροφοριών που προκύπτουν συνεχώς για την πόλεμο μεταξύ της Ρωσίας και της Ουκρανίας, η Μπαρτσελόνα αποφάσισε να μην ταξιδέψει σήμερα στην Αγία Πετρούπολη.

Σήμερα το απόγευμα έχουν προγραμματιστεί συναντήσεις με όλους τους εμπλεκόμενους και θα ληφθεί απόφαση για το θέμα τις επόμενες ώρες.

Θυμίζουμε πως η ομάδα μας έχει δυο παιχνίδια επί ρωσικού εφάφους, αυτό την Παρασκευή με τη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης και την ερχόμενη Κυριακή στη Μόσχα, στο γήπεδο της ΤΣΣΚΑ».

Η πτήση της ομάδας του Γιασικεβίτσιους πάντως είναι Τσάρτερ, πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί να γίνει και την ημέρα του ματς.

Υπενθυμίζουμε πως αύριο είναι προγραμματισμένη σύσκεψη της Euroleague με τη συμμετοχή και των 18 ομάδων για να συζητηθούν μέτρα που θα ληφθούν αν χρειαστεί.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ