«Βόμβα» από Σενγκέλια – Αποχώρησε από την ΤΣΣΚΑ λόγω Ουκρανίας!

«Βόμβα» από Σενγκέλια – Αποχώρησε από την ΤΣΣΚΑ λόγω Ουκρανίας!

Παρελθόν από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας αποτελεί ο Τορνικέ Σενγκέλια, καθώς ο Γεωργιανός αποφάσισε να αποχωρήσει από την ομάδα της Ρωσίας μετά την εισβολή στην Ουκρανία.

«Βόμβα» στο ευρωπαϊκό μπάσκετ και γενικότερα στον ευρωπαϊκό αθλητισμό!

Τις τελευταίες ώρες η Ρωσία βλέπει να της γυρνάνε την πλάτη σε όλα τα αθλήματα, τόσο οι ίδιες οι ομάδες, όσο και οι χορηγοί με τις ομοσπονδίες, καθώς η εισβολή της χώρας στην Ουκρανία έχει προκαλέσει παγκόσμιο σοκ και έχει ξεσηκώσει ολόκληρο τον πλανήτη που προσεύχετε.

Μετά την ανάρτηση που έκανε το βράδυ της Παρασκευής, ο Τορνικέ Σενγκέλια πυροδότησε τη μεγάλη «βόμβα»! Ο Γεωργιανός άσος ενημέρωσε σήμερα τη διοίκηση της ΤΣΣΚΑ Μόσχας πως δεν θα συνεχίσει στην ομάδα, με την εισβολή των Ρώσων στην Ουκρανία να είναι φυσικά ο λόγος.

«Αποφάσισα να φύγω ως ένδειξη αντίδρασης στην εισβολή της Ρωσίας. Δεν σκοπεύω να μείνω στην ΤΣΣΚΑ», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Σενγκέλια.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το commersant.ge, ο Σενγκέλια έχει ήδη αποχωρήσει από τη ρωσική πρωτεύουσα και αναχώρησε για την Ισπανία όπου βρίσκεται η οικογένεια του. Μένει να φανεί ποια θα είναι και η στάση της ΤΣΣΚΑ η οποία δεν έχει τοποθετηθεί ακόμα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ