ΤΣΣΚΑ: Αποχώρησε από τη Μόσχα και επέστρεψε στη Δανία ο Λούντμπεργκ

ΤΣΣΚΑ: Αποχώρησε από τη Μόσχα και επέστρεψε στη Δανία ο Λούντμπεργκ

Στην πατρίδα του επέστρεψε ο γκαρντ της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Ίφε Λούντμπεργκ, αποχωρόντας έτσι από τη Ρωσία για την ασφάλεια της οικογένειάς του.

Σοκαρισμένος παραμένει ο πλανήτης με όλα όσα συμβαίνουν στην Ουκρανία, μετά την απόφαση του Βλαντιμίρ Πούτιν να διατάξει στρατιωτική επιχείρηση στη χώρα.

Μέσα σε όλα, η Ρωσία βλέπει όλες τις πλευρές να της γυρνάνε την πλάτη, με τον αθλητισμό να μην αποτελεί εξαίρεση. Μία από τις ομάδες που φαίνεται πως «πληρώνει» όσα συμβαίνουν στην Ουκρανία είναι η ΤΣΣΚΑ Μόασχας, καθώς όλο και περισσότεροι παίκτες αποχωρούν από τον σύλλογο, λόγω του πολέμου στην Ουκρανία.

Μετά τους Τόρνικε Σενγκέλια και Μάριους Γκριγκόνις και ο Ίφε Λούντμπεργκ εγκατέλειψε τη Μόσχα και μάλιστα το γνωστοποίησε μέσα από τα social media. Μέσω ανάρτησης του στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, ο γκαρντ της ΤΣΣΚΑ ενημέρωσε πως επέστρεψε στη Δανία για την ασφάλεια της οικογένειας του.

Αναλυτικά όσα έγραψε στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης:

«Γεια σε όλους. Λόγω της περίπλοκης κατάστασης που βρισκόμαστε, σήμερα επέστρεψα στη χώρα μου τη Δανία, για την ασφάλεια της οικογένειάς μου. Ελπίζω όλα να επιστρέψουν στην κανονικότητα το συντομότερο», ανέφερε ο Δανός γκαρντ της ΤΣΣΚΑ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ