Μαντζούκας: «Προσπαθώ να αρπάξω κάθε ευκαιρία που μου δίνεται»

Μαντζούκας: «Προσπαθώ να αρπάξω κάθε ευκαιρία που μου δίνεται»

Ο νεαρός άσος του Παναθηναϊκού μίλησε για το παιχνίδι με την Ζαλγκίρις (1/3) και τόνισε ότι προσπαθεί να εκμεταλλευτεί κάθε ευκαιρία που του δίνει ο Δημήτρης Πρίφτης.

Στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την Ζαλγκίρις Κάουνας (1/3) αναφέρθηκε ο Λευτέρης Μαντζούκας, με τον νεαρό άσο του Τριφυλλιού να τονίζει ότι σε κάθε παιχνίδι δίνει τον καλύτερό του εαυτό και προσπαθεί να αρπάξει από τα… μαλλιά τις ευκαιρίες που του δίνει ο Δημήτρης Πρίφτης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την προσπάθεια της ομάδας του: «Σε κάθε παιχνίδι προσπαθούμε για το καλύτερο δυνατό, πρώτα απ’ όλα για τον κόσμο μας αλλά και για εμάς και για όλους όσοι μας στηρίζουν. Όπως κάνουμε σε όλα τα ματς έτσι και στο αυριανό θα δώσουμε τα πάντα για το καλύτερο».

Για τον χρόνο συμμετοχής του στο προηγούμενο παιχνίδι αλλά και τη θετική παρουσία τόσο του ίδιου όσο και του Βασίλη Καββαδά: «Σίγουρα, κάνω ό,τι μπορώ κάθε μέρα στην προπόνηση και επιδιώκω να αρπάζω κάθε ευκαιρία ό που μου δίνεται. Ο Βασίλης τα πήγε εξαιρετικά απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα και απέδειξε πάρα πολλά πράγματα, στον ίδιο του τον εαυτό πάνω απ’ όλα. Το κάθε παιχνίδι αντιμετωπίζεται ξεχωριστά. Θα έχουμε και πάλι πολλές απουσίες αλλά θα προσπαθήσουμε σκληρά».

Για «κλειδιά» του αγώνα με τους Λιθουανούς: «Η Ζαλγκίρις είναι μια ομάδα με πολλούς έμπειρους παίκτες. Θα προσπαθήσουμε να τρέξουμε, να βάλουμε κάποια καλάθια στον αιφνιδιασμό και να περιορίσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο το παιχνίδι πέντε εναντίον πέντε».

Για τον πόλεμο στην Ουκρανία και τις συνέπειες που έχει στην Euroleague σχετικά με τις ρωσικές ομάδες με τις αποχωρήσεις αθλητών και τις αναβολές αγώνων: «Είναι ένα τρομερό γεγονός για όλη την Υφήλιο, όλοι στεναχωριόμαστε με αυτά που συμβαίνουν. Σε τέτοιες περιπτώσεις το μπάσκετ είναι τελείως δευτερεύον. Ο κάθε παίκτης, ο κάθε άνθρωπος έχει την επιλογή να κάνει ό,τι θέλει. Σίγουρα είναι κάτι θλιβερό και εύχομαι να σταματήσει το συντομότερο με όσο το δυνατόν λιγότερα θύματα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ