«Ψάχνεται» για Χάκετ η Βίρτους Μπολόνια

«Ψάχνεται» για Χάκετ η Βίρτους Μπολόνια

Την περίπτωση απόκτησης του Ντάνιελ Χάκετ εξετάζει σοβαρά η Βίρτους Μπολόνια για το ερχόμενο καλοκαίρι.

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας βρίσκεται σε πολύ δυσχερή θέση μετά την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία, καθώς οι περισσότεροι ξένοι παίκτες της αποχωρούν, με αποτέλεσμα να παρουσιάζει εικόνες διάλυσης.

Ένας από τους παίκτες που φεύγουν από τη Μόσχα και επιστρέφει στην πατρίδα του είναι και ο Ντάνιελ Χάκετ, ο οποίος μάλιστα μένει ελεύθερος το καλοκαίρι του 2022. Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού υπό τον φόβο του πολέμου έφυγε από την ΤΣΣΚΑ, ωστόσο παραμένει σε ισχύ το συμβόλαιο του, με την Βίρτους Μπολόνια να κοιτάζει πολύ ζεστά την περίπτωση του.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του εξωτερικού, με την κατάστασή στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας να μην έχει ξεκαθαρίσει ακόμα ο Χάκετ βρίσκεται στο στόχαστρο της Μπολόνια, η οποία δεν γνωρίζει αν θα μπορέσει να τον κάνει δικό της άμεσα.

Οι πρωταθλητές Ιταλίας ψάχνουν για ενισχύσεις εν όψει των κρίσιμων αγωνιστικών υποχρεώσεων στο EuroCup και πολύ περισσότερο μέχρι τις 8 Μαρτίου και ο Χάκετ αποτελεί διακαή πόθο για τους Ιταλούς και για αυτόν τον λόγο είναι διατεθειμένοι να του προσφέρουν ένα πολύ υψηλό συμβόλαιο. Ωστόσο δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη η κατάσταση με την ΤΣΣΚΑ και πιθανόν να χρειαστεί κι άλλο χρόνο για να γίνει.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο 34χρονος έχει τη φετινή σεζόν 8,5 πόντους μέσο όρο, 1,9 ριμπάουντ και 2,6 ασίστ, ενώ έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον κι άλλων ομάδων, όπως της Βαλένθια και της Παρτίζαν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ