«Φεύγει και ο Χάκετ από τη Ρωσία, δεν αποκλείεται και ο Ιτούδης»!

«Φεύγει και ο Χάκετ από τη Ρωσία, δεν αποκλείεται και ο Ιτούδης»!

Ισπανικό δημοσίευμα αναφέρει πως ο Ντάνιελ Χάκετ αποχωρεί από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και τη Ρωσία λόγω του πολέμου στην Ουκρανία ενώ δεν αποκλείεται να ακολουθήσει και ο Δημήτρης Ιτούδης.

Διαλύεται η ΤΣΣΚΑ Μόσχας λόγω του πολέμου στην Ουκρανία! Μετά τους Τόκο Σενγκέλια, Ίφε Λούντμπεργκ, Μάριους Γκριγκόνις, Γιοχάνες Βόιτμαν και Τζόελ Μπολομπόι που αποχώρησαν από τη Ρωσία την περασμένη Πέμπτη, το ίδιο πράττει σύμφωνα με δημοσίευμα της «Mundo Deportivo» και ο Ντάνιελ Χάκετ.

Η οικογένεια του Αμερικανού γκαρντ είχε ήδη φύγει από τη χώρα με το που ξέσπασε ο πόλεμος για λόγους ασφαλείας, με τον έμπειρο άσο να ακολουθεί όπως φαίνεται. Όσον αφορά στους παίκτες και ο Ουίλ Κλάιμπερν αναμένεται να αποτελέσει άμεσα παρελθόν όπως αναφέρεται.

Σύμφωνα με τους Ισπανούς όμως οι αποχωρήσεις στην ΤΣΣΚΑ δεν θα σταματήσουν εδώ καθώς είναι πολύ πιθανό να φύγει και ο Δημήτρης Ιτούδης μέσα στις επόμενες ώρες. Καταλαβαίνει λοιπόν κανείς πως πρόκειται για διάλυση της ομάδας η οποία εδώ και δεκαετίες αποτελούσε μία από τις κορυφαίες δυνάμεις του ευρωπαϊκού μπάσκετ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ