«Ο Χεζόνια παραμένει στο Καζάν»

«Ο Χεζόνια παραμένει στο Καζάν»

Ο Μάριο Χεζόνια φέρεται να βρίσκεται ακόμη στο Καζάν, παρά το γεγονός ότι υπάρχει μεγάλο κύμα αποχωρήσεων των ξένων από τις ρωσικές ομάδες

Η εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία και ο πόλεμος που έχει ξεσπάσει εδώ και μια βδομάδα έχει φέρει ένα μαζικό κύμα αποχωρήσεων από τις ρωσικές ομάδες.

Οι περισσότεροι ξένοι παίκτες από όλα τα σπορ έχουν φύγει για τις πατρίδες τους εν μέσω εμπόλεμης κατάστασης, με τελευταίο τον πρώην παίκτη του Ολυμπιακού, Ντάνιελ Χάκετ. Παρόλα αυτά δεν έχουν αποχωρήσει όλοι οι ξένοι από τη χώρα.

Τα σενάρια που ακούγονται είναι πολλά, ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες από τη Ρωσία ο Μάριο Χεζόνια παραμένει στο Καζάν προς το παρόν, ενώ δεν είναι ο μόνος. Όπως αναφέρει ο δημοσιογράφος Αρτέμ Κομάροφ, ο Κροάτης φόργουορντ μαζί με τους Τόνι Τζεκίρι και Όου Τζέι Μέιο έχουν παραμείνει στο Καζάν, όπως και ο τεχνικός της Ούνικς, Βέλιμιρ Περάσοβιτς.

Μάλιστα οι τρεις συγκεκριμένοι παίκτες είναι οι μοναδικοί ξένοι, σύμφωνα με το δημοσίευμα, που δεν έχουν αποχωρήσει από τη Ρωσία, καθώς οι υπόλοιποι έχουν φύγει.

Δείτε την ανάρτηση:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ