Ο μάνατζερ του Χεζόνια ρίχνει… βόμβα Καντέρ στον Παναθηναϊκό

Ο μάνατζερ του Χεζόνια ρίχνει… βόμβα Καντέρ στον Παναθηναϊκό

Ο Κρίστοφερ Χιλ με ανάρτηση του έβαλε... φωτιά, καθώς στέλνει τον Ενές Φρίντομ Καντέρ στον Παναθηναϊκό.

Ο Κρίστοφερ Χιλ, ο οποίος είναι μάνατζερ του Μάριο Χεζόνια με μία ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης  φαίνεται πως έβαλε… φωτιά, καθώς στέλνει τον Ενές Φρίντομ Καντέρ στον Παναθηναϊκό.

Ο Ενές Φρίντομ Κάντερ τώρα που έχει αποκτήσει αμερικανικό διαβατήριο θέλει να επισκεφτεί την χώρα μας για να συναντηθεί με τον Πρωθυπουργό της χώρας Κυριακό Μητσοτάκη με σκοπό να μιλήσουν για την προσφυγική κρίση αλλά και το ενδεχόμενο να αγωνιστεί στην Ελλάδα.

Ο Τούρκος με αμερικανικό διαβατήριο τρέφει μεγάλη συμπάθεια για τον Παναθηναϊκό και είχε δηλώσει πως θα ήθελε να αγωνιστεί κάποια στιγμή στην Ευρώπη με την φανέλα των πρασίνων. Μάλιστα την περσινή σεζόν όταν ο Μάριο Χεζόνια αποκτήθηκε από τον Παναθηναϊκό ο Ενές Φρίντομ Κάντερ, είχε εκφράσει την επιθυμία να αγωνιστεί και αυτός για λογαρισμό του Παναθηναϊκού.

Με αφορμή τις δηλώσεις του Καντέρ πως θέλει να επισκεφτεί την Ελλάδα τώρα που έγινε κάτοχος αμερικανικού διαβατηρίου, φαίνεται πως εκμεταλλεύτηκε ο μάνατζερ του Μάριο Χεζόνια, Κρίστοφερ Χιλ, αλλά και με το γεγονός ότι ο παίκτης είχε εκφράσει την επιθυμία να αγωνιστεί στον Παναθηναϊκό, προχώρησε αυτή την ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και κάνει λόγο για επαφές του Παναθηναϊκού με τον Κάντερ.

Το μόνο σίγουρο είναι πως ο Καντέρ έχει εκφράσει την επιθυμία να αγωνιστεί στον Παναθηναϊκό, πάντως προς το παρόν δεν υπάρχει άλλο εκτός από την ανάρτηση του μάνατζερ του Χεζόνια που συνδέει τις δύο πλευρές και μένει μόνο να φανεί στο προσεχές μέλλον αν έχουν κάποια βάση όσα ειπωθήκαν από τον Κρίστοφερ Χιλ.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ