Έκλεισε ο Χάκετ – Σπάει το συμβόλαιο με την ΤΣΣΚΑ

Έκλεισε ο Χάκετ – Σπάει το συμβόλαιο με την ΤΣΣΚΑ

Ο Ντάνιελ Χάκετ πρέπει να θεωρείται παίκτης της Βίρτους, καθώς σύμφωνα με ιταλικό δημοσίευμα έσπασε το συμβόλαιο του με την ΤΣΣΚΑ και υπογράφει στην Μπολόνια.

Άδοξο τέλος φαίνεται πως είχε η συνεργασία του Ντάνιελ Χάκετ με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, καθώς η εμπόλεμη κατάσταση που επικρατεί στην Ουκρανία μετά την ρωσική στρατιωτική εισβολή, ανάγκασαν τον Ιταλοαμερικανό γκαρντ να αποχωρήσει από την ομάδα του στρατού.

Το συμβόλαιο του Χάκετ έληγε το ερχόμενο καλοκαίρι με την ΤΣΣΚΑ, ωστόσο μετά τις τελευταίες δραματικές εξελίξεις στο μέτωπο της Ουκρανίας τον ανάγκασαν να αποχωρήσει άμεσα. Ο έμπειρος γκαρντ μάλιστα εδώ και λίγες ημέρες είχε αποχωρήσει μαζί με την οικογένεια του από την Ρωσία και φαίνεται πως είχε ήδη ξεκινήσει τις συζητήσεις με την Βίρτους Μπολόνια.

Σύμφωνα λοιπόν με όσα αναφέρει ο Ιταλός δημοσιογράφος Εμιλιάνο Κάρτσια, ο Ντάνιελ Χάκετ έδωσε τα χέρια με την ιταλική ομάδα και άμεσα αναμένεται να ενταχθεί στο σύνολο του Σέρτζιο Σκαριόλο. Μάλιστα ο δημοσιογράφος αναφέρει πως υπάρχει συμφωνία με την ΤΣΣΚΑ και τον Χάκετ για να λυθεί άμεσα το συμβόλαιο του, ώστε να είναι και επίσημα ελεύθερος για να μπορέσει να ολοκληρωθεί και επίσημα η μετακίνηση του στον ιταλικό σύλλογο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ