Επιβεβαιώνουν από τη Βίρτους για Χάκετ: «Είναι ο μόνος μας στόχος»

Επιβεβαιώνουν από τη Βίρτους για Χάκετ: «Είναι ο μόνος μας στόχος»

Η Βίρτους Μπολόνια επιβεβαίωσε ότι θέλει να αποκτήσει τον Ντάνιελ Χάκετ από την ΤΣΣΚΑ, δια στόματος του CEO του συλλόγου.

Ο Ντάνιελ Χάκετ είναι ένας από τους παίκτες της ΤΣΣΚΑ που αποχώρησαν από την Μόσχα, μετά την εισβολή στην Ουκρανία, ενώ ακόμη δεσμεύεται με συμβόλαιο με την ομάδα του Στρατού.

Ωστόσο, δεν φαίνεται πολύ πιθανό να επιστρέψει στη Μόσχα, ακόμη κι αν ολοκληρωθεί σύντομα ο πόλεμος στην Ουκρανία, με την Βίρτους Μπολόνια να θέλει να κάνει το «κόλπο-γκρόσο» και να τον αποκτήσει.

Αξίζει να σημειωθεί μάλιστα πως ο Λούκα Μπαράλντι, CEO της Βίρτους Μπολόνια, επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον της ιταλικής ομάδας για τον Ντάνιελ Χάκετ, χωρίς πάντως να μιλάει για συμφωνία, ξεκαθάρισε όμως πως είναι ο μοναδικός στόχος των Ιταλών.

«Είναι ο μοναδικός στόχος μας στην αγορά, έτσι όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση», ήταν η ατάκα του Μπαράλντι στην Gazzetta Dello Sport, επιβεβαιώνοντας πως η Βίρτους είναι έτοιμοι να κάνει το κόλπο γκρόσο, επιθυμώντας να κάνει την τελική επίθεση στο πρωτάθλημα και στο EuroCup.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ