Σπανούλης : «Τιμητικό να μιλά ο Δημήτρης έτσι για μένα»

Σπανούλης : «Τιμητικό να μιλά ο Δημήτρης έτσι για μένα»

Οσα είπε για το σημαντικό επίτευγμά του ο αρχηγός του Ολυμπιακού, ευχαριστώντας παράλληλα τον Διαμαντίδη για τις φιλοφρονήσεις του.

Ο Βασίλης Σπανούλης έγινε ο κορυφαίος πασέρ στην ιστορία της Ευρωλίγκας, με τον δεύτερο πλέον Δημήτρη Διαμαντίδη να μιλά με κολακευτικά λόγια για τον αρχηγό του Ολυμπιακού.

Μετά το ματς με τη Μάλαγα, στο οποίο ο Ολυμπιακός ηττήθηκε στην παράταση με 87-85, ο Σπανούλης μίλησε στην κάμερα της Νόβα: «Το μπάσκετ είναι ομαδικό άθλημα, η δουλειά μου είναι εκτός από το να σκοράρω, να βρίσκω τους ελεύθερους συμπαίκτες μου και να τους βάζω και αυτούς στο παιχνίδι. Είμαι ευγνώμων και τυχερός που είχα εξαιρετικούς συμπαίκτες στην καριέρα μου, γιατί και να δώσεις την πάσα αλλά αν ο άλλος δεν το βάλει… ¨οσο δύσκολο και να είναι να δημιουργήσεις και να δεις τον ελεύθερο παίκτη, πρέπει και η μπάλα να μπει στο καλάθι.

Είμαι ευγνώμων σε όλους τους προπονητές που είχα που μου έδιναν την μπάλα για να πάρω τις αποφάσεις, το πιο σημαντικό είναι να κερδίζει η ομάδα» ήταν τα πρώτα του λόγια, σχολιάζοντας το ότι είναι ο πρώτος στην ιστορία της Ευρωλίγκα στις ασίστ.

Για την ατάκα του Μιλουτίνοβ που είπε πως του χρωστά κέρασμα: «Κερνάει το δωμάτιο ο Μιλουτίνοβ, εντάξει!».

Για το αν κυνηγά τον Ναβάρο για την πρωτιά στους πόντους: «Δεν είναι αυτοσκοπός για μένα, αυτοσκοπός είναι να περάσουμε στα πλέι οφ και να είμαστε στην καλύτερη δυνατή κατάσταση για να παίξουμε ένα Φάιναλ Φορ. Όταν είσαι υγιής και ευχαριστιέσαι αυτό που κάνεις, τα άλλα έρχονται».

Για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται: «Διανύω μια από τις καλύτερες στιγμές από όταν είμαι στην ομάδα. Αισθάνομαι καλά το κορμί μου, τα πόδια μου. Η ομάδα έχει περάσει με αβαντάζ έδρας στα πλέι οφ, οπότε όλα καλα».

Για το μήνυμα του Διαμαντίδη προς το πρόσωπό του: «Έχω πει πολλές φορές και σε ανθρώπους της οικογένειάς μου και σε πολύ δικούς μου ανθρώπους, πως σημασία έχει ποιος λέει κάτι και όχι διάφοροι που λένε διάφορα. Το να μιλά έτσι ο Δημήτρης για μένα είναι πολύ τιμητικό, είναι ένας από τους καλύτερους στην ιστορία της Ευρωλίγκας. Με τιμά με τα λόγια του, έγραψε τη δική του ιστορία στο ελληνικό μπάσκετ και είμαι περήφανος που η Ελλάδα έχει βγάλει τόσο μεγάλους παίκτες, τον Δημήτρη, τον Θοδωρή, τον Νίκο και παλιότερα τους Γκάλη, Γιαννάκη από τους οποίους πήραμε τη σκυτάλη εμείς».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ