«Βόμβα» με Λάσο στη Ρεάλ!

«Βόμβα» με Λάσο στη Ρεάλ!

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στον ισπανικό Τύπο το μέλλον του Πάμπλο Λάσο στην Ρεάλ Μαδρίτης είναι αβέβαιο, μετά τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα της ομάδας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μεταδίδει η έγκυρη ισπανική «Marca», το μέλλον του Πάμπλο Λάσο στην ομάδα της Ρεάλ Μαδρίτης παραμένει αβέβαιο, ειδικά μετά τα τελευταία άσχημα αποτελέσματα των Μαδριλένων.

Πιο συγκεκριμένα το εν λόγω δημοσίευμα αναφέρει πως ο προπονητής των μερέγχες πως αυτή είναι η δεύτερη φορά από το 2011 που ανέλαβε την ομάδα δεν πρέπει να νιώθει άνετα στην άκρη του πάγκου. Η πρώτη ήταν τη σεζόν 2013-14 όταν και είχε βρεθεί σχεδόν με το ένα πόδι στην πόρτα της εξόδου. Παρόλα αυτά συνέχισε με αποτέλεσμα να σημειώσει πολλές επιτυχίες κατακτώντας μεταξύ άλλων και δύο πρωταθλήματα Ευρώπης.

Βέβαια στο η «Marca» αναφέρει πως ο Λάσο την δεδομένη χρονική στιγμή έχει συμπαράσταση του Φλορεντίνο Πέρεθ, ωστόσο αναφέρει πως ότι έχει δημιουργηθεί πρόβλημα εντός των τειχών της ομάδας επειδή έχει χάσει τον έλεγχο των αποδυτηρίων. Ακόμα γίνεται λόγος και για τα άσχημα αποτελέσματα της ομάδας το τελευταίο διάστημα, καθώς η Ρεάλ έχει έξι ήττες στα τελευταία εννέα παιχνίδια που έχει δώσει.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ